Zomerspecials

Special 1) Zomer peeling kuur

3 peelings voor de prijs van 2*

Peeling in de zomer? jazeker! Met speciaal geselecteerde peels kan de huid gewoon worden behandeld, vaak zonder schilfering. Afhankelijk van jouw huid en hulpvraag worden verschillende peels ingezet. Geschikt voor acne, pigment, rosacea en/of huidveroudering.

* Je betaald in èèn keer 2 behandelingen, maar je ontvangt 3 behandelingen. De eerste afspraak wordt in juli of augustus gepland, de behandelingen worden uitgevoerd met een frequentie van 2-3 weken. De laatste afspraak moet uitgevoerd worden voor 31 oktober.

Special 2) Seizoensbehandeling

Met deze behandeling word de vochtbalans in je huid hersteld, cel vernieuwing gestimuleerd, je algehele huidconditie verbeterd en je huid gaat direct stralen.
De behandeling bestaat uit een reiniging, bindweefselmassage, milde peeling, masker en als afsluiting de dagverzorging en UV bescherming.
De behandeling duurt 45 minuten en je betaald nu 75,- i.p.v. 99,-

Special 3) PRX-T33 kuur

Dé hit in naaldvrije huidverbetering! Een mini kuur* als echte anti-aging formule voor verbetering van de huidkwaliteit, verstrakking van de huid en vermindering van rimpels en huidverslapping. Hier ga jij heel blij van worden!
* Je betaald in èèn keer 4 behandelingen en de bijbehorende thuisproducten. Je afspraken worden met een frequentie van 7-10 dagen uitgevoerd. Je betaald nu 465,- i.p.v. 516,-

Kan Skin Clinic staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en integriteit. Onze huidtherapeuten zijn uiterst deskundig en wij werken continu aan verbetering van ons aanbod. 

Gosine
Team Member
Angela Koenders