EQ Pure Arctic Oil

By 28 oktober 2020maart 14th, 2021Nieuws
EQ Pure Arctic Oil Premium

EQ Pure Arctic Oil

Omega 3 is onmisbaar voor een stralende huid

Angela: “Na een periode zelf huidproblemen te hebben gehad ben ik heel kritisch op zoek gegaan naar de beste huidverzorging en huid verbeterende behandelingen. Op basis van mijn persoonlijke ervaringen heb ik heel bewust de keuze gemaakt voor het huidige assortiment huidbehandelingen en verzorgingsproducten die bij KAN Skin Clinic worden aangeboden.

Je moet weten: ik leid aan beroepsdeformatie, dit brengt met zich mee dat ik super kritisch en soms erg sceptisch kijk naar de producten en behandelingen die worden aangeboden.

Daarnaast ben ik altijd bezig met het volgen van een gezonde leefstijl, inclusief bijbehorende supplementen van Eqology die een positieve bijdrage leveren aan een gezonde huid. Want naast een actieve leefstijl, voeding en rust zijn voedingssupplementen onlosmakelijk verbonden met een stralende huid.

Mijn eigen motivatie en passie voor mijn vak wil ik graag met jou delen. 

Een stralende huid van binnen uit!

Je huid is het grootste levende organisme van je lichaam. Dagelijks krijgt je huid te maken met schadelijke invloeden van buitenaf. De bekende grote boosdoeners zijn UV straling, blauw licht en luchtvervuiling welke de barrière van de huid flink kunnen beschadigen.

Maar ook vanuit binnenuit krijgt de huid veel te verduren, denk hierbij aan: te weinig rust, een inactieve leefstijl, roken en ongezonde voeding.

Dagelijks consumeren wij veel bewerkte voedingsmiddelen en plantaardige oliën. Zelfs vlees afkomstig van dieren bevat omega 6 vetzuren door het bewerkte voedsel wat de dieren krijgen.

Vis wordt tegenwoordig gekweekt en bevat omega 6 vetzuren en nog maar een laag gehalte aan omega 3.

De verhouding tussen een wenselijke omega 3/omega 6 ratio is volledig uit balans, waardoor er een toename van langdurige chronische ontstekingen is te zien. Deze uiten zich onder andere in gewichtsproblemen, hormonale verstoringen en allerlei huidaandoeningen.

De gevolgen zien wij dagelijks terug in de hulpvraag van onze cliënten:

 • Rosacea en /of roodheid
 • Acne
 • Eczeem/ droge huid
 • Rimpels, verslapping/ veroudering van de huid
 • Moeilijk gewicht verliezen/ makkelijk aankomen
 • Cellulite

Waarom kiezen voor EQ Pure Arctic Oil

EQ Pure Arctic Oil bestaat uit pure omega-3 olie van kabeljauw uit de koude, voedselrijke Arctische Oceaan aan de Noorse kust. Deze olie is de meest verse, zuivere en duurzame visolie die er is.

-Laagste Totox (=oxidatie) waarde van concurrerende merken, daardoor geen oprisping gedurende de dag
– Na vangst van de vis wordt deze direct verwerkt tot olie
– Bevat hoogwaardige omega 9
– DHA waarde hoger als EPA, daardoor makkelijk om te zetten in je lichaam
– Uitsluitend door duurzame en traceerbare visvangst verkregen
– Zelfs een Vegan variant verkrijgbaar voor veganisten

Met onze kennis, ervaring en resultaatgerichte behandeltechnieken kunnen wij veel huidproblemen

en onvolkomenheden goed behandelen. Met alle technieken die wij toepassen spreken wij het eigen herstel vermogen van de huid aan. De sleutel tot een goed herstel zijn gezonde cellen, met een zachte en doorlaatbare celmembraan (celwand).

Een gezonde cel kan voedingstoffen via de celwand opnemen en afvalstoffen volledig uitscheiden. Om de meest optimale huidresultaten en een gezond lichaam te behalen is het gebruik van essentiële vetzuren zeer interessant.

Meten is weten

Met behulp van een eenvoudige bloedtest krijgt je snel een antwoord op de omega-6 en omega-3-verhouding in je bloed. Deze test is kosteloos bij een omega 3 startpakket en kan je makkelijk thuis uitvoeren, of samen met de huidtherapeuten van KAN Skin Clinic. Vervolgens kan je na 15 tot 20 werkdagen de uitslag op omegaratiotest.com aflezen.

Prijs:
EQ Pure Arctic Oil lemon of orange 6 maanden abonnement inclusief test vooraf en na 6 maanden. €39,90 per maand. Je betaald de eerste maand €114,- voor 2 flessen
(vervolgens ontvang je maandelijks 1 fles, inclusief verzendkosten)
– EQ Pure Arctic Oil lemon of orange 6 maanden pakket inclusief test vooraf en na 6 maanden
€294,- exclusief verzendkosten. ( je ontvangt het hele pakket in 1 keer, zonder verzendkosten, je bespaart dan €19,50)

Extra:

 • Je ontvangt een eerste test cadeau van KAN Skin Clinic bij een abonnement van 6 maanden.
 • EQ Pure Arctic Oil Premium geeft je iedere maand 25% korting op alle andere losse producten.

Jij kiest voor KAN Skin Clinic als je jouw huid wilt laten stralen. KAN Skin Clinic is dé expert in huidverbetering.

Wil je meer informatie, of snel van start gaan, neem dan contact met ons op via:

035-6224359
06-28343911
info@kanskinclinic.nl

Bekijk hier de website van Eqology

KAN Skin Clinic laserontharing

RSS Kanskinclinic

 • Even voorstellen Saskia Gooren 1 november 2022
  Even voorstellen; Saskia Gooren. Verpleegkundige en operatieassistent en aan het afstuderen bij KAN Skin Clinic. Het bericht Even voorstellen Saskia Gooren verscheen eerst op Kanskinclinic.
 • Zomerse huidbehandelingen 12 juli 2022
  Zodra het zonnetje begint te schijnen is een van de meest gestelde vragen: kan mijn behandeling wel doorgaan in de zomer? Het bericht Zomerse huidbehandelingen verscheen eerst op Kanskinclinic.
 • Lycogel Camouflage 10 januari 2022
  Heb jij een gevoelige huid of last van onzuiverheden, acne of rosacea? Het bericht Lycogel Camouflage verscheen eerst op Kanskinclinic.