Huidzorg op maat

Het doel van onze huidtherapie is het opheffen, voorkomen of verminderen van stoornissen, beperkingen en/of handicaps als gevolg van huidaandoeningen. Bovendien bieden wij diverse behandelingen op esthetisch vlak, waaronder anti-aging, slimming en huidverbetering.

Zowel medici, huidtherapeuten als schoonheidsspecialisten zijn werkzaam binnen het cosmetische en medische domein van huidtherapie. De huidtherapeuten van Kan Skin Clinic voldoen aan alle wettelijk vastgestelde eisen om de beschermde titel van ‘huidtherapeut’ te mogen dragen. Wij zijn Gespecialiseerde huid en oedeemtherapeuten met meer dan 12 jaar ervaring en bieden zorg binnen het domein van de gezonde en de zieke huid.

Kwaliteit en Professionaliteit
team Kan Skin Clinic
Angela Koenders

Angela

Huid- en oedeemtherapeut

Van jongs af aan ben ik al gefascineerd door de huid. Ik keek dan naar iemands huid, en ik wist gewoon dat ik daar iets mee wilde doen.
Toen ik ging studeren ben ik de opleiding Schoonheidsverzorging gestart, maar hier vond ik niet de diepgang die ik zocht. Dus ben ik in de voetsporen van de Huid- en Oedeemtherapeut, van mijn moeder getreden, met het gewenste resultaat: in 2006 mijn opleiding Huidtherapie succesvol afgerond aan de Hogeschool te Utrecht!
Aanvankelijk heb ik in dienstverband gewerkt in de Paramedische Praktijk, maar in 2012 heb ik de praktijk mogen overnemen. De afgelopen jaren ben ik door persoonlijke en zakelijk ontwikkeling, met de praktijk een nieuwe weg ingeslagen. Met een nieuwe naam en uitstraling die passen bij mijn visie, is op 1 december 2018 mijn droom uitgekomen: KAN Skin Clinic is een feit!
Mijn motto? Geloof in die ene reden waarom het wél kan. Mensen helpen dit te zien, is voor mij het mooiste dat er is. Het samen zoeken naar de beste behandelmethode en in samenwerking tot het beste resultaat komen geeft mij heel veel energie!

Moniek

Huid- en oedeemtherapeut

Al zo lang ik me kan herinneren heb ik interesse in de gezondheidszorg.
In 2013 ben ik afgestudeerd als Huidtherapeut. Ik ben direct na mijn afstuderen begonnen met werken in de Paramedische Praktijk waar ik het altijd zeer naar mijn zin heb gehad.
Vervolgens ben ik nauw betrokken geweest bij de ontwikkeling van KAN Skin Clinic, waarbij ik veel heb geleerd en wat ik met veel plezier heb gedaan.
Angela, Gosine en ik vormen samen een professioneel, ondernemend, gepassioneerd en bovendien een heel gezellig team.
Het contact met mensen, en het feit dat wij écht iets kunnen voor hen kunnen betekenen zorgt ervoor dat ik mijn werk met heel veel liefde doe en ik veel voldoening uit mijn werk haal.

Gosine

Huid- en oedeemtherapeut

Hallo! Mijn naam is Gosine Teuwissen en vanaf 1 maart 2018 maak ik deel uit van team KAN Skin Clinic. In 2005 ben ik afgestudeerd als Huid- en Oedeemtherapeut. Sindsdien behandel ik veel verschillende huidaandoeningen, van het aanmeten van steunkousen tot aan laserbehandelingen. Dit maakt mijn werk divers en erg leuk!
Het vak Huidtherapie is ontzettend veelzijdig; of ik nu (para)medisch of esthetisch behandel - de cliënt staat altijd centraal. Iedereen heeft zijn of haar eigen verhaal. Het is aan ons samen om daar de behandeling zo goed mogelijk op af te stemmen.
We maken daarnaast bij KAN Skin Clinic voldoende ruimte voor overleg, bij- en nascholing, waardoor we steeds met frisse blik kijken naar de behandelmogelijkheden.
Ik vind het mooi om als huidtherapeut te mogen behandelen en mensen te helpen om weer goed in hun vel te zitten! Ik ontmoet u graag op maandag en dinsdag in Bussum en op donderdag in Weesp.