Natuurlijk mooi op elke leeftijd

By 10 oktober 2019januari 6th, 2020Nieuws
team Kan Skin Clinic

Natuurlijk mooi op elke leeftijd

Kan Skin Clinic werkt samen met de Mozart Kliniek. In deze blog stelt Olga Liplavk, medisch directeur en cosmetisch arts, zich aan u voor.

Mijn naam is Olga Liplavk, ik ben medisch directeur en cosmetisch arts bij de Mozart Kliniek.

Graag wil ik met u mijn visie delen over het vak van cosmetische geneeskunde. Ook vertel ik u graag meer over onze filosofie en werkwijze en welke middelen wij gebruiken om ervoor te zorgen dat uw wens –  die van een optimale uitstraling – gerealiseerd wordt.

Het begint bij het kiezen van de juiste kliniek en de juiste arts. Dit kan een uitdaging zijn want in Nederland is veel keuze aan klinieken en artsen. Hoe kunt u weten welke past bij uw wensen en behoeften?  Een cosmetische behandeling bestaat namelijk niet alleen maar uit een injectie; het is een proces dat uit meerdere stappen bestaat. Daarom is het contact met de behandelaar ook heel belangrijk.

Wanneer u eenmaal de juiste kliniek en behandelaar heeft gevonden, één waar u zich goed bij voelt, dan zit u op de goede weg. Met de mensen die bij ons komen hebben wij een vaak jarenlange relatie opgebouwd die is gebaseerd op vertrouwen.

Bij ons krijgt niemand een standaard behandeling. Wij bekijken wat uw gezicht nodig heeft en waar u zich prettig bij voelt. Onze visie is dat wij u niet willen veranderen, maar we willen u teruggeven wat door de jaren heen is verdwenen.

Wij begeleiden u naar de optimale uitstraling die bij u past.

Heeft u na het lezen vragen over dit onderwerp, of wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend consult? Neemt u dan gerust contact met ons op via info@mozartkliniek.nl of 035-7602802.

Met hartelijke groet,

Dr. Olga Liplavk, cosmetisch arts en medisch directeur Mozart Kliniek.

Natuurlijk mooi

 

 

 

 

 

 

 

')}