Over KAN Skin Clinic

KAN Skin Clinic (voorheen: Paramedische Praktijk) staat voor de bereidheid om altijd met cliënten te zoeken naar de best passende oplossing voor de huidproblemen die er zijn. Vanuit expertise, persoonlijk betrokkenheid en eerlijkheid wordt er continu gekeken naar welke resultaten te behalen zijn en vooral hoe. Zodat de cliënt daar de maximale voordelen van heeft.

KAN Skin Clinic heeft binding met de kwaliteit van leven van de cliënten. Als hun belemmeringen en klachten verdwenen zijn is alles weer mogelijk en zullen zij de energie en het zelfvertrouwen hebben om alles aan te gaan in dit leven. Eigenlijk zit hier een gevoel van losbreken en vrijheid in. En dat begint bij geloven dat het KAN!

Wij vinden dat iedereen het recht heeft om te zeggen: het KAN. Iedereen is uniek en mag zich vrij, zelfverzekerd en energiek voelen in zijn of haar lichaam en leven!

Lees meer over ons team

Hoe het begon - Eigenaresse Angela Koenders

Als eigenaresse van Kan Skin Clinic kan ik wel zeggen dat ik bijzonder trots ben op de kliniek en mijn team van deskundigen en betrokken huidtherapeuten zoals deze vandaag de dag staat. Ik heb de kliniek met al mijn expertise en liefde voor het vak opgebouwd in de afgelopen 13 jaar en uit zien groeien tot een fantastisch bedrijf waar mijn hart en ziel in verwerkt zit. Samen met mijn team hebben wij enorm veel kennis en expertise in huis op gebied van uiteenlopende aandoeningen en bieden een breed aanbod aan behandelingen. Wat ons als kliniek uniek maakt is het feit dat wij als kleinschalige kliniek in staat zijn om onze cliënten te allen tijde op persoonlijke wijze te begeleiden. Betrokkenheid en vertrouwen zijn onze eerste prioriteit!

Van jongs af aan was ik gefascineerd door de huid. Als klein meisje keek ik naar elke huid en wist toen al dat ik daar iets mee wilde doen. Achttien jaar geleden heb ik de opleiding ´Schoonheidsverzorging’ succesvol afgerond, maar vond het vak niet echt bij mij passen omdat ik de diepgang in de opleiding en op de werkvloer miste. In die periode was mijn moeder patiënt bij Margrit Frenzel, oprichtster en eigenaresse van de Paramedische Praktijk voor huid- en oedeemtherapie en medische hulpmiddelen. Mijn moeder vertelde aan Margrit dat ik op zoek was naar een vervolgopleiding en Margrit zei dat ik maar een keertje langs moest komen.

Ik was toen zeventien jaar, ben de opleiding Huidtherapie gaan volgen en ben bij Margrit Frenzel als stagiaire begonnen. Margrit had toen al besloten dat ik de kandidaat was om haar praktijk over te nemen als ze met pensioen ging. In 2006 ben ik officieel als Huidtherapeute in de Paramedische Praktijk gaan werken.

De Paramedische Praktijk werd in 1993 opgericht door Margrit Frenzel en in februari 2012 heb ik de praktijk overgenomen. Sinds ik aan het roer sta is de Paramedische Praktijk een nieuwe weg ingeslagen. Ik vond het tijd voor een hedendaagse, strakkere look, met een moderne, eenvoudige naam. KAN Skin Clinic is op 1 december 2018 geopend aan de H. Kamerlingh Onnesweg 45 te Bussum en heeft een vestiging in gezondheidscentrum Weespersluis, aan het Lijsbet Eelantsplein 1 te Weesp.

Kanskinclinic Bussum Weesp Home
Ons verhaal, missie, visie Kan Skin Clinic Angela Koenders
Team KAN Skin Clinic

KAN Skin Clinic

“Huidverzorging werkt, je moet alleen weten hoe. Soms kan een kleine stap vooruit al groot verschil maken.”

GosineHuid- en oedeemtherapeut

“Vanuit mijn eigen ervaring weet ik dat je pas gaat pas schitteren als je een ander laat stralen.”

MoniekHuid- en oedeemtherapeut

“Dagelijks mensen blij maken, van jong tot oud, is het mooiste dat je met je werk kunt bereiken.”

AngelaHuid- en oedeemtherapeut

Start met stralen, start met leven!

Bij KAN Skin Clinic kun je terecht voor een gratis vrijblijvende intake. Aan de hand van een persoonlijk gesprek stellen wij een Persoonlijk Behandelplan voor jou samen. Dit behandelplan geeft je een zeer uitgebreid en objectief beeld van jouw huid, inclusief huidanalyse, proefmonsters en aanvullende adviezen over jouw leefwijze en voeding.