Over KAN Skin Clinic

KAN Skin Clinic (voorheen: Paramedische Praktijk) staat voor de bereidheid om altijd met cliënten te zoeken naar de best passende oplossing voor de huidproblemen die er zijn. Vanuit expertise, persoonlijk betrokkenheid en eerlijkheid wordt er continu gekeken naar welke resultaten te behalen zijn en vooral hoe. Zodat de cliënt daar de maximale voordelen van heeft.

KAN Skin Clinic heeft binding met de kwaliteit van leven van de cliënten. Als hun belemmeringen en klachten verdwenen zijn is alles weer mogelijk en zullen zij de energie en het zelfvertrouwen hebben om alles aan te gaan in dit leven. Eigenlijk zit hier een gevoel van losbreken en vrijheid in. En dat begint bij geloven dat het KAN!

Wij vinden dat iedereen het recht heeft om te zeggen: het KAN. Iedereen is uniek en mag zich vrij, zelfverzekerd en energiek voelen in zijn of haar lichaam en leven!

Lees meer over ons team
Kanskinclinic Bussum Weesp Home

KAN Skin Clinic

“Huidverzorging werkt, je moet alleen weten hoe. Soms kan een kleine stap vooruit al groot verschil maken.”

GosineHuid- en oedeemtherapeut

“Vanuit mijn eigen ervaring weet ik dat je pas gaat pas schitteren als je een ander laat stralen.”

MoniekHuid- en oedeemtherapeut

“Dagelijks mensen blij maken, van jong tot oud, is het mooiste dat je met je werk kunt bereiken.”

AngelaHuid- en oedeemtherapeut

Start met stralen, start met leven!

Bij KAN Skin Clinic kun je terecht voor een gratis vrijblijvende intake. Aan de hand van een persoonlijk gesprek stellen wij een Persoonlijk Behandelplan voor jou samen. Dit behandelplan geeft je een zeer uitgebreid en objectief beeld van jouw huid, inclusief huidanalyse, proefmonsters en aanvullende adviezen over jouw leefwijze en voeding.