Je bent in de webshop van KAN Skin Clinic.

Lycogel producten.

Lycogel Cover en Recovery

Lycogel biedt kwalitatief hoogwaardige producten voor ieder huidtype. De technisch geformuleerde cosmetica biedt niet alleen langdurige dekking maar vormt eveneens een investering in de gezondheid van de huid.

Geschikt voor de meest gevoelige huidtypen, beschermingsfactor SPF 30 en SPF 15, verminderd roodheid en ontstekingen, niet-comodegeen, zonder parfum en parabeen-vrij, spaarzaam in gebruik.

De Lycogel Camouflage is verkrijgbaar in 10 kleuren en kan in laagjes worden aangebracht voor een voortreffelijke dekking die er natuurlijk uitziet. De Lycogel Breathable Tint is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren en is een licht dekkende camouflage voor dagelijks gebruik. Eenmaal kennisgemaakt met dit product blijven veel vrouwen Lycogel gebruiken als hun dagelijkse foundation.

Lycogel is de eerste kleurcorrigerende camouflage die de huid voorziet van zuurstof, hydratie en gezonde voedingsstoffen. De producten zijn oorspronkelijk ontwikkeld voor gebruik na cosmetische behandelingen om het herstel te ondersteunen. Alle Lycogel producten bevatten het LYCO-complex bestaande uit 12 actieve ingrediënten. De Lycogel camouflage is ideaal voor bijvoorbeeld het camoufleren van puistjes, roodheid, pigmentvlekken of een onregelmatige huidstructuur.

Als je meer informatie over de door ons gevoerde producten wilt hebben kan dat altijd tijdens een bezoek aan onze praktijk. Bellen of mailen mag ook.