LPG-Endermolift Gezichtsbehandelingen

Door de jaren heen verliest je huid haar stevigheid en veerkracht en verzakt, waardoor rimpels en plooien ontstaan op het gezicht, de hals, het decolleté en de handen. Andere factoren zoals zon, stress, tabak, overgewicht of vervuiling kunnen ervoor zorgen dat dit proces versnelt.

Een goede hydratatie, optimale bescherming tegen de zon en gezonde voeding mogen dan wel bijdragen tot het behoud van een jeugdige en gezonde huid, veroudering blijft onvermijdelijk.

De gezichtsbehandelingen bij Kan Skin Clinic

De endermolift gezichtsbehandelingen zijn speciaal ontwikkeld voor de fijnere weefsels van het gezicht, de hals en het decolleté. Heb je last van rimpels, een bleke teint, kringen onder je ogen, een dubbele kin of grove poriën? Bij Kan Skin Clinic zetten wij de endermolift LPG-behandeling in voor anti aging, huidversteviging, liften, afslanken en het verbeteren van je huidconditie. De behandelingen worden in kuurvorm toegepast om een optimaal en duurzaam resultaat te behalen. Tijdens een intakegesprek stelt onze gespecialiseerde huidtherapeut de beste behandeling voor je op aan de hand van je persoonlijke wensen en verwachtingen.

Hoe werkt het?

Endermolift zorgt voor mechanische stimulatie van je cellen waardoor het ontwakingsproces van deze cellen opnieuw wordt gestart. De gemotoriseerde kleppen werken als fitness voor je huid waardoor de productie van collageen, elastine en hyaluronzuur, die van nature in de huid aanwezig zijn en essentieel zijn voor jeugdigheid, opnieuw op gang wordt gebracht.

De Resultaten van Endermolift behandelingen

Rimpels vervagen:

Je rimpels worden vanuit de binnenkant weer opgevuld. De productie van collageen en hyaluronzuur geven opnieuw volume aan de huid en verhogen de rimpelbodem. De productie van elastine maakt de huid soepeler en meer bestand tegen spiercontracties die expressierimpels veroorzaken.

Natuurlijke lifting en strakke contouren (anti aging):

Door aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur verbeteren de densiteit en dichtheid van de huid. Ook worden adipocyten (vetcellen) afgevoerd. Je gelaatsovaal wordt gelift waardoor heldere, afgelijnde contouren ontstaan. Een dubbele kin zal verdwijnen.

Heldere teint:

In slechts 15 minuten zorgt Endermolift ervoor dat uw tint opheldert. Je huid wordt voorzien van zuurstof en de microcirculatie wordt gestimuleerd. Je huid herwint frisheid en ziet er egaal en stralend uit.

Klachten

Huidverslapping

Huidveroudering

Littekens

Oedeem