Laserontharing

Dankzij laserontharing hoef je nooit meer te harsen, scheren of epileren. Ongewenste haren op het lichaam en gezicht worden geheel pijnloos en snel permanent verwijderd. Wij maken hierbij gebruik van de “Gouden Standaard” voor het laserontharen, namelijk de LightSheer Duet™️ Diode laser. Dit is momenteel het meest effectieve en veilige systeem op het gebied van laserontharen. De laserbehandeling werkt snel, met slechts een paar behandelingen ben je haarvrij. Neem contact op voor meer informatie of maak meteen een afspraak voor een kosteloos consult. Hoe kunnen wij er voor zorgen dat je weer gaat stralen?

Wat is laserontharing?

Laserontharing wordt vandaag de dag steeds populairder, en dat is niet zo vreemd. We worden ons steeds meer bewust van de manier waarop we eruit zien. Denk bij laserontharen niet alleen aan gladde benen, maar ook aan strakke baarden en gladde oksels. Laserontharen is geschikt voor het gezicht en lichaam en zorgt er zodra de haartjes in de groeifase zijn voor dat het haarzakje vernietigd wordt en er geen nieuw haartje groeit. We kunnen in een keer een groot gebied ontharen, doordat een groot percentage haren in de groeifase zit. De haren die niet in de groeifase zaten komen een volgende behandeling aan bod.

Een groot deel van de haren laat ongeveer twee weken na de behandeling los. Er groeien haren terug, dit zijn haarzakjes die tijdens de behandeling nog niet vernietigd zijn. Deze haarzakjes vernietigen we tijdens de volgende behandelingen. Wij maken tijdens de behandeling gebruik van de LightSheer Duet™️ Diode laser. Deze revolutionaire innovatie beschikt over een sterk vacuüm, waardoor het doel naar de energiebron getrokken wordt en het pigment in het haarzakje beschadigd raakt.

Voordelen van laserontharen

  • Geen last meer van stoppeltjes
  • Geen scheer irritaties
  • Geen ingegroeide haartjes
  • Geen ontstekingen aan de haarwortels (folliculitis)
  • Een mooie, gladde en egale huid
  • Geschikt voor ieder huidtype

Resultaat van laserontharing

De laser verwijdert ongewenste haren effectief en veilig. Iedere keer dat we ontharen met gebruik van de laser worden de haren dunner en wordt de hoeveelheid haren minder. De haren die we tijdens de behandeling weglaseren, zijn permanent weg. Donshaartjes kunnen door hormonale en erfelijke veranderingen in het lichaam donker worden, in dat geval kan een lasersessie worden herhaald. Hoeveel behandelingen er uiteindelijk nodig zijn, is per persoon anders en is van meerdere factoren afhankelijk. Gemiddeld zijn er 8 tot 10 behandelingen nodig.

Wat kun je verwachten van laserontharing?

De huidtherapeuten van KAN Skin Clinic zijn ook op het gebied van laserontharing deskundig en denken altijd vanuit wat het beste is voor jou. Tijdens een gratis intakegesprek worden jouw wensen en de mogelijkheden van laserontharen besproken. Om het wenselijke behandelgebied goed te kunnen beoordelen is het van belang dat de haartjes goed zichtbaar zijn. Tijdens de intake voeren we een testbehandeling uit.

Een exacte prijsopgave wordt bepaald op basis van het intakegesprek. Indien gewenst kunnen combinatiepakketten worden samengesteld. Indien je een aanvullende verzekering hebt, kan je in aanmerking komen voor vergoeding van de laserontharen behandeling. Controleer voor eventuele vergoeding van de behandeling de polisvoorwaarden van je zorgverzekering.

Ervaren huidtherapeuten

In onze kliniek worden de laserbehandelingen ten alle tijde uitgevoerd door ervaren huidtherapeuten. Moniek, Gosine en Angela zijn de ervaren huidtherapeuten van KAN Skin Clinic. Ze zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en geregistreerd bij het Kwaliteitsregister voor Paramedici.

Werkgebied

Onze kliniek is gevestigd in Bussum, maar ook wanneer je niet in Bussum woont maar wel een behandeling wilt ondergaan ben je uiteraard ook meer dan welkom. Wij ontvangen ook klanten uit Huizen, Blaricum, Laren, Naarden, Muiderberg, Hilversum, Muiden, Loosdrecht, Kortenhoef, Ankeveen, Nieuw-Loosdrecht en ‘s Graveland in de kliniek. Woon je in Nederhorst den Berg, Weesp of Nigtevecht? Ook in dat geval horen we graag hoe we ervoor kunnen zorgen dat je weer straalt.

Maak een afspraak voor een kosteloos consult

Heb je last van ongewenste haargroei en wil je de haren permanent in bijvoorbeeld het gezicht laten verwijderen middels laserontharing? Maak een afspraak voor een kosteloos consult waarin we je wensen en de mogelijkheden van de behandeling bespreken. Heb je een vraag ontharen met een laser, of wil je bijvoorbeeld meer weten over lasertherapie? Vul het contactformulier in, vervolgens nemen we zo snel mogelijk contact op. Het is uiteraard ook mogelijk om te bellen of een WhatsApp bericht te sturen. Wat kunnen we voor jou betekenen op het gebied van laserontharen?

Voor / Na behandelingen

laserontharen gezicht vrouw
laserontharen hals man
laserontharen vrouw, gezicht
Laserontharing Oksels

Klachten

Ongewenste haargroei

Behandelingen

Laserontharen

Laserontharen oksels

Laserontharen