Laserontharing

Lasertherapie is de oplossing voor overmatige en ongewenste haargroei. KAN Skin Clinic maakt gebruik van de “Gouden Standaard” voor het laserontharen, namelijk de LightSheer Duet™️ Diode laser. Momenteel is de LightSheer het meest effectieve en veilige lasersysteem dat er is. De laserbehandeling werkt snel, met slechts een paar behandelingen ben je haarvrij op een verantwoorde en vrijwel pijnloze manier.

De voordelen van definitief laserontharen bij Kan Skin Clinic zijn:

  • Geen last meer van stoppeltjes
  • Geen scheer irritaties
  • Geen ingegroeide haartjes
  • Geen ontstekingen aan de haarwortels (folliculitis)
  • Een mooie, gladde en egale huid
  • Geschikt voor ieder huidtype

Professionele lasertherapie

De laserbehandelingen met de LightSeer worden bij KAN Skin Clinic uitsluitend uitgevoerd door huidtherapeuten. Moniek, Gosine en Angela zijn de ervaren huidtherapeuten van KAN Skin Clinic. Zij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en geregistreerd bij het Kwaliteitsregister voor Paramedici. Indien je een aanvullende verzekering hebt, kan je in aanmerking komen voor vergoeding van je behandeling.

Wat kun je verwachten?

De huidtherapeuten van KAN Skin Clinic zijn ook op het gebied van lasertherapie deskundig en denken altijd vanuit wat het beste is voor jou. Tijdens een gratis intakegesprek worden jouw wensen en onze mogelijkheden besproken. Om het wenselijke behandelgebied goed te kunnen beoordelen is het van belang dat de haartjes goed zichtbaar zijn. Tijdens de intake zal een testbehandeling uitgevoerd worden. Een exacte prijsopgave wordt aan de hand van het intakegesprek bepaald en gewenste combinatie pakketten kunnen worden samengesteld.

Klachten

Ongewenste haargroei