Huidanalyse

Een droge huid, een vochtarme huid, een vette huid of een gecombineerde huid?

Jij kiest voor KAN Skin Clinic als je jouw huid wilt laten stralen. KAN Skin Clinic is de expert in huidverbetering van Bussum en omstreken!

De eerste stap naar een mooie huid is het leren kennen van je huid. Dat is lastiger dan je denkt, veel mensen schatten hun huidtype anders in. Wij helpen jou graag om achter jouw huidtype te komen.

Vraag direct een huidanalyse aan.

Huidanalyse apparaat

KAN Skin Clinic heeft een huidanalyse apparaat in huis!

Een prachtig apparaat waarmee de huidtherapeuten precies kunnen zien wat voor een type huid je hebt. Door middel van metingen gecombineerd met foto’s kan er tot in detail bekeken worden wat de huidige huidconditie is en waar de huid behoefte aan heeft.

Met behulp van deze uitslagen kan er een persoonlijk behandelplan worden opgesteld, met een passend productadvies om de huidconditie weer te optimaliseren en te laten stralen.

De resultaten van het behandelplan zijn voor de huidtherapeuten hiermee goed te monitoren. Ook kan er bijvoorbeeld per seizoen bekeken worden hoe de huidconditie is zodat het huidverzorgingsadvies hierop aangepast kan worden.

De huidanalyse apparatuur die gebruikt wordt is een combinatie van de Visioface 1000 D en het Multi Skin Test Center 750 MC.

Graag willen nodigen we je uit om bij ons een huidanalyse te laten doen!

Aan de hand van de uitslag is het mogelijk om door de huidtherapeut een persoonlijk behandelplan op te laten stellen. Dit plan kan bestaan uit een of meerdere behandelingen en/of een huidverzorgingsadvies, passend bij je wensen.

Vraag direct een huidanalyse aan.

Visioface 1000D

De Visioface 1000D neemt zeer gedetailleerde foto’s van het gezicht. Aan de hand van deze foto’s kunnen we verschillende huidproblemen beoordelen en meten zoals:

–  Rimpeldiepte en de omvang van de rimpel meten.

–  Poriën analyseren, de grootte vaststellen en de hoeveelheid tellen.

–  Pigmentvlekken zichtbaar maken en meten.

–  Kleurverschillen in de huid zoals roodheid of hyperpigmentatie meten.

–  Hidden spots – zonschade of diepe pigment vlekken zichtbaar maken die met het blote oog niet te zien zijn.

De Visioface 1000D is geproduceerd door Courage + Khazaka Electronic en is wetenschappelijk onderzocht. Courage+Khazaka heeft een breed assortiment van innovatieve apparatuur voor wetenschappelijke toepassingen, en mag zich rekenen tot de wereldwijde standaard.

Vraag direct een huidanalyse aan.

Multi Skin Test Center 750 MC

Het Multi Skin Test Center 750 MC beoordeeld de huidconditie op een andere manier.

Deze meet namelijk de hoeveelheid vocht, sebum, elasticiteit en pigment.

Aan de hand van deze uitslagen kan beoordeeld worden wat voor een huidtype je hebt: een vochtarme huid, een droge huid, een vette huid of een combinatie van verschillende huidtypes.

Het Multi Skin Test Center 750 MC is geproduceerd door Courage + Khazaka Electronic en is wetenschappelijk onderzocht. Courage+Khazaka heeft een breed assortiment van innovatieve apparatuur voor wetenschappelijke toepassingen, en mag zich rekenen tot de wereldwijde standaard.

Vraag direct een huidanalyse aan.