Werkwijze

Huidzorg op maat

Het doel van huidtherapie is het opheffen, voorkomen of verminderen van stoornissen, beperkingen en handicaps als gevolg van huidaandoeningen.

Naast huidtherapie kan je bij ons terecht voor diverse behandelingen op esthetisch vlak, waaronder anti-aging, slimming en huidverbetering.

Welke vraag of huidprobleem jij ook hebt, we beginnen met een consult om elkaar te leren kennen. Welke (huid)vragen, wensen en verwachting heb je en welke behandelmogelijkheden passen bij jou?

Huidtherapie
Kan Skin Clinic Over Ons - Ons Team

Hoe gaan wij te werk

Wil je graag eens met ons kennis maken, de kliniek bekijken en een eerste indruk van onze behandelmogelijkheden krijgen? Dan nodigen wij jou bij ons uit voor een kosteloos consult.

We vertellen je wat er mogelijk is bij KAN Skin Clinic en geven je documentatie en een eventuele prijsopgave mee.

De volgende stap is een klachten- en huidanalyse, behandelvoorstel en product advies.

Weet je al wat je wilt aanpakken? Dan plannen we direct een intake en eerste behandeling in.

Met onze apparatuur van Visioface kunnen we door middel van foto’s en metingen een beeld vormen over de huidige conditie van jouw huid. Aan de hand van deze uitslagen stellen we een persoonlijk product- en behandeladvies voor jou op.

Intakegesprek

Weet je wat je wilt aanpakken en kan je niet wachten om aan de slag te gaan? Plan dan een intakegesprek inclusief eerste behandeling bij ons in. We starten met een intake om jouw wensen te bespreken, je krijgt een uitgebreide huidanalyse, een product advies, een behandelplan en aansluitend een eerste behandeling om jouw huidverbetering direct te starten!

Contact
Tarieven
Zonbescherming
Oedeemtherapie - Kan Skin Clinic Bussum - Weesp

Huidtherapeuten

Zowel medici, huidtherapeuten als schoonheidsspecialisten zijn werkzaam binnen het cosmetische en medische domein van de huid. De huidtherapeuten van KAN Skin Clinic voldoen aan alle wettelijk vastgestelde eisen om de beschermde titel van ‘huidtherapeut’ te mogen dragen. Wij zijn gespecialiseerde huid- en oedeemtherapeuten met meer dan 15 jaar ervaring en bieden zorg binnen het domein van de gezonde en de zieke huid.

Contact
Kwaliteit