Lasertherapie

Wat is lasertherapie?

Lasertherapie is een methode om ongewenste haargroei, overbeharing, scheerirritatie en ingegroeide haren te behandelen. De methode is ook geschikt voor de behandeling van couperose, spider naevi, rosacea, pigmentvlekken, fibromen, goedaardige huidoneffenheden.

Laserbehandelingen

Lasertherapie bestaat over het algemeen uit een serie behandelingen. Het aantal verschilt per huidaandoening. De behandeling met een laser werkt snel. Een mooie, gladde en egale huid, geen stoppels en huidirritatie meer. Dit zijn resultaten die al na enkele behandelingen mogelijk zijn.

Bij KAN Skin Clinic werken wij met de Light Sheer Diodelaser. De gouden standaard op het gebied van definitieve laserontharing. Deze laser werkt snel, veilig en effectief.

Vergoedingen

Een mooie en gezonde huid, dat gunnen wij iedereen. Daarom kun je bij ons terecht voor verschillende esthetische en therapeutische laserbehandelingen. In sommige gevallen wordt een laserbehandeling vergoed door de zorgverzekeraar.

Wat kan je verwachten van lasertherapie?

Tijdens een intakegesprek bespreken wij samen jouw vragen, wensen en verwachtingen over lasertherapie. Onze huidtherapeut zal ook vragen stellen over je gezondheid en stelt een persoonlijk behandelplan voor je op. Ook geven we je aanvullende of voorbereidende adviezen mee voor thuis.

Tijdens de behandeling draag je een speciale bril om je ogen te beschermen tegen het laserlicht. Er wordt een testpuls gegeven om de huidreactie te zien. De laserpulsen worden ervaren als het schieten van een elastiekje tegen je huid. Wij brengen na afloop een verzorgende en beschermende crème aan.

Kennismaking

Wil je graag eens met ons kennis maken, de kliniek bekijken en een eerste indruk van onze behandelmogelijkheden krijgen? Dan nodigen wij jou bij ons uit voor een kosteloos consult. Je bent van harte welkom.

Klachten

Acne

Huidoneffenheden

Pigmentvlekken

Vaatjes

Zonschade