Lasertherapie

Wil je lasertherapie ondergaan omdat je last hebt van ingegroeide haren, ongewenste haargroei, pigmentvlekken of couperose? Lasertherapie is een methode die geschikt is voor het behandelen van een breed scala aan huidproblematiek. Van fibromen en spider naevi tot goedaardige huidoneffenheden. Neem contact op voor meer informatie of maak een afspraak voor een kosteloos consult. Hoe kunnen we jou verder helpen?

Wat is lasertherapie?

Lasertherapie is een behandeling die draait om het gebruik van een laser. Een laser beschikt over een lichtbundel met daarin licht met een zeer hoge energie. Wanneer deze energie de huid raakt, wordt het omgezet in warmte. Doordat de huid verhit raakt, raken ook de structuren in de huid verhit en beschadigd. De laser werkt heel gericht, waardoor alleen de doelstructuur vernietigd wordt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan haren, maar ook aan pigment in de huid, water in de huid, kleurstof van bloedvaatjes of pigment in huid of haar. De omliggende huid blijft onaangetast.

Voordelen van lasertherapie

  • Geschikt voor de behandeling van allerlei soorten huidproblematiek
  • Geschikt voor ieder huidtype
  • De omliggende huid blijft intact
  • Snel resultaat
  • Pijnloos

Resultaat van de behandeling

Hoeveel behandelingen nodig zijn, is afhankelijk van de aard en de ernst van de problematiek. Het resultaat is in de meeste gevallen na ongeveer 2 maanden zichtbaar. Wat het resultaat is van de behandeling, hangt af van de huidproblematiek die behandeld wordt. Zo kunnen de pigmentvlekken verwijderd zijn, is ongewenst haar verwijderd of is de acnégevoelige huid een stuk rustiger. Wanneer er sprake is van een vaatafwijking in de huid is deze een stuk minder of niet meer zichtbaar, omdat de bloedvaatjes verminderd of zelfs helemaal verwijderd zijn.

Wat kun je verwachten van lasertherapie?

Tijdens een intakegesprek bespreken wij samen jouw vragen, wensen en verwachtingen over lasertherapie. Onze huidtherapeut zal ook vragen stellen over je gezondheid en stelt een persoonlijk behandelplan voor je op. Ook geven we je aanvullende of voorbereidende adviezen mee voor thuis.

Tijdens de behandeling draag je een speciale bril om je ogen te beschermen tegen het laserlicht. Er wordt een testpuls gegeven om de huidreactie te zien. De laserpulsen worden ervaren als het schieten van een elastiekje tegen je huid. Wij brengen na afloop een verzorgende en beschermende crème aan.

Ervaren huidtherapeuten

De laserbehandelingen bij KAN Skin Clinic worden uitgevoerd door gediplomeerde huidtherapeuten met jarenlange ervaring. Moniek, Gosine en Angela zijn deze ervaren huidtherapeuten. Zij zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en staan geregistreerd in het Kwaliteitsregister voor Paramedici.

Werkgebied

Ondanks het feit dat onze kliniek gevestigd is in Bussum, komen klanten uit andere steden in de omgeving ook voor een behandeling in onze kliniek. Woon je niet in Bussum, maar wel in Laren, Blaricum, Naarden, Muiderberg, Loosdrecht, Nieuw-Loosdrecht of Hilversum? Of woon je in Ankeveen, Kortenhoef, Nederhorst Den Berg, Weesp of Nigtevecht? Je bent van harte welkom.

Maak een afspraak voor een kosteloos consult

Ben je benieuwd of lasertherapie uitkomst biedt in jouw situatie, of heb je interesse in laserontharing? Maak gerust een afspraak voor een geheel vrijblijvend consult. Tijdens een consult maken we kennis, bespreken we jouw wensen en bespreken we de mogelijkheden die lasertherapie biedt. We kunnen ons voorstellen dat je misschien een vraag hebt over lasertherapie, of over een van de andere behandelingen die we aanbieden. Neem voor een antwoord op je vraag gerust contact op via het contactformulier, bel of stuur een WhatsApp bericht. We denken graag met je mee.

Klachten

Acne

Huidoneffenheden

Pigmentvlekken

Vaatjes

Zonschade