Huidverbetering

Wij bieden verschillende huidbehandelingen ter verbetering van de huid. Hierdoor kunnen de klachten of aandoening die je hebt minder zichtbaar en minder merkbaar worden.

KAN behandelprogramma’s

Kosteloos consult € 0,- (20 min)

Wil je graag eens met ons kennis maken, de kliniek bekijken en een eerste indruk van onze behandelmogelijkheden krijgen? Dan nodigen wij jou bij ons uit voor een kosteloos consult.

Intake, huidanalyse en eerste behandeling

De eerste stap om jouw huid te laten stralen, is het leren kennen van je huid. We starten met een intakegesprek om jouw wensen te bespreken,  een uitgebreide huidanalyse  en aansluitend direct een behandeling.

  • Intake en kennismakingsgesprek
  • Uitgebreide huidanalyse met hoogwaardige meet apparatuur van Visioface
  • Eerste behandeling (30 minuten)
  • Productuitleg voor de huidverzorging thuis
  • Uitgewerkt behandelplan

Prijs 99,-
Afspraakduur 60-75 minuten

De uitgebreide huidanalyse is belangrijk om ons volledige informatie over jouw huid te geven.

De samenstelling van de producten en ingrediënten die tijdens de behandelingen worden gebruikt worden afgestemd op jouw huidconditie en hulpvraag.

Wil je starten met jouw behandelplan?

Wij bieden jou de keuze uit 3 behandelprogramma’s, je kan losse behandelingen afnemen, of een kuur bestaande uit 6 behandelingen.*

Na 6 behandelingen ontvang je van ons opnieuw een uitgebreide huidanalyse en bespreken wij hoe je de behaalde resultaten kan behouden.

Programma brons - Prijs per behandeling 67,-

De behandeling bestaat uit een reiniging, dieptereiniging waar onzuiverheden worden verwijderd, peeling of scrub, masker en dagverzorging als afsluiter.
De behandeling duurt 30 minuten en wordt 1x per 3 weken geadviseerd.

Programma zilver - Prijs per behandeling 134,-

De behandeling bestaat uit een reiniging, dieptereiniging waar de onzuiverheden worden verwijderd, peeling (mild tot intensief) of scrub, (mechanische) bindweefselmassage, masker en dagverzorging als afsluiter.
De behandeling duurt 60 minuten en wordt 1x per 3 weken geadviseerd.
3

Programma goud - Prijs per behandeling € 187,-

De behandeling bestaat uit een reiniging, dieptereiniging waar de onzuiverheden worden verwijderd, Dermapen microneedling behandeling met hoogwaardige serums, masker en dagverzorging als afsluiter.
De behandeling duurt 60 minuten en wordt 1x per 4-6 weken geadviseerd.
Huidtherapie - Huidverbetering - Huidproblemen - Team Kan Skin Clinic

Extra gratis behandeling

*Neem jij tijdens de eerste behandeling het volledig programma van 5 behandelingen brons, zilver of goud af, dan ontvang je de 6e behandeling kosteloos.

Evaluatie

Na het doorlopen van ons KAN behandelprogramma wordt een evaluatie ingepland. De uitgebreide huidanalyse wordt nogmaals uitgevoerd en de behandelresultaten worden besproken.

Om de behandelresultaten te onderhouden wordt 1x per 6-8 weken een behandeling geadviseerd.

Resultaat behouden:

Je kan de keuze maken uit een van onze specials als losse behandeling of direct 5 behandelingen naar keuze afnemen, dan ontvang je de 6e behandeling kosteloos.

Onze huidverbeteringsbehandelingen zijn:

Endermologie (LPG) gezicht, Revive Skin Specials, Endermolgie (LPG) lichaamsbehandeling, Tixel behandeling, Bindweefselmassage.

Onze huidverbeteringsbehandelingen zijn een waardevolle aanvulling op de behandeling van een huisarts of specialist.