Camouflagetherapie

Camoufleren is het tijdelijk verbergen van huidkleurverschillen met behulp van camouflagecrème. Ook bij minder opvallende huidkleurverschillen, bijvoorbeeld wanneer uw huid een onrustig beeld vertoont door rode bultjes, pigmentvlekjes of couperose kunt u camoufleren toepassen. Uiteraard kunnen zowel vrouwen als mannen camouflagecrème gebruiken.

Wat is camouflagetherapie?

Bij camouflagetherapie zoekt de huidtherapeut samen met u een camouflagekleur die precies met uw natuurlijke huidteint overeenkomt. De camouflagecrème gebruikt u om huidkleurverschillen tijdelijk te verbergen. Het is de bedoeling dat u uiteindelijk thuis precies weet hoe u de camouflagecrème aanbrengt zodat uw huid er natuurlijk uit blijft zien en dat het u meer zelfvertrouwen geeft op die momenten dat u dat wenst. Heel belangrijk is dat de camouflage niet ‘opvalt’. Daar helpt de huidtherapeut u graag bij.

Veel huidkleurverschillen zijn ook permanent te verwijderen of te vervagen met behulp van diverse behandeltechnieken.

Kennismaking

Wil je graag eens met ons kennis maken, de kliniek bekijken en een eerste indruk van onze behandelmogelijkheden krijgen? Dan nodigen wij jou bij ons uit voor een kosteloos consult. Je bent van harte welkom.

Voor / Na behandeling

camouflagetherapie Kan SKin Clinic
Acne Rosacea peeling en Camouflage

Klachten

Acne

Littekens

Pigmentvlekken

Vaatjes

Zonschade