Vochtophopingen

Bij Kan Skin Clinic behandelen wij oedeem na zowel cosmetische als medische ingrepen, ook wel postchirurgisch oedeem genoemd. Je kunt hierbij denken aan liposuctie. Na een operatie kunnen diverse technieken worden ingezet om zwelling en verkleuring tegen te gaan en de resultaten van de ingreep te optimaliseren waaronder LPG-endermotherapie. Niet alleen de nabehandeling maar ook de behandeling voor de operatie kan een significante verbetering brengen in de resultaten, ook op langere termijn.

Met een verwijzing van je (huis)arts worden de behandelingen vergoed vanuit je aanvullende verzekering (soms vanuit de basisverzekering).

LPG-Endermotherapie

Medische endermologie (endermotherapie) is een zeer effectieve methode die wij inzetten bij voor- en nabehandeling van chirurgische ingrepen. Onze LPG-techniek optimaliseert en versnelt het post-operatieve herstel doordat het de intensiteit van postoperatieve nawerkingen (oedeem, blauwe plekken, onregelmatigheden op de huid) vermindert. De postchirurgisch oedeem behandeling helpt restvloeistof (vochtophopingen) af te voeren, kneuzingen te verminderen, pijn te verlichten en fibrose te voorkomen. Littekens worden minder zichtbaar en de huidkwaliteit verbetert.

Oedeemtherapie

Door middel van manuele lymfedrainage (een massagetechniek) en compressietherapie stimuleren wij de bloedcirculatie, de lymfebanen, het spierweefsel en het zenuwstelsel. Er zijn diverse behandelingen mogelijk om zwellingen, kneuzingen en pijn tegen te gaan of zelfs te voorkomen.

De resultaten van Endermotherapie

  • Sterke verbetering van bloed- en lymfecirculatie:
  • Verminderde druk in het onderhuids weefsel
  • Bevordering van de doorbloeding
  • Betere opname en afvoer lymfevocht
  • Verzacht litteken- en fibrotisch weefsel

Behandelingen

Oedeemtherapie

Compressie