Huidtherapie voor mannen

De huid van een man verschilt van een vrouwenhuid. Daarom bieden wij diverse behandelingen die speciaal zijn afgestemd op mannen.

Verschil tussen de mannen en vrouwenhuid

De huid van een man is 20% dikker dan die van een vrouw. Ook is de mannenhuid elastischer en verouderd minder snel. Als er op den duur toch rimpels ontstaan zijn deze dieper dan bij vrouwen. De huid van de man is vaak vetter en heeft een grovere structuur met meer zichtbare poriën.

Veelvoorkomende klachten bij mannen

Bij KAN Skin Clinic behandelen we veel mannen met overbeharing, scheerirritatie en ingegroeide haren. Deze klachten kunnen de huid irriteren wat zorgt voor een onrustige en gevoelige huid.

Andere typische huidklachten bij mannen zijn; een doffe en grauwe huid, onzuiverheden, pigmentvlekjes, vaatjes en een grove huidstructuur. Deze klachten kunnen veroorzaakt worden door dagelijkse invloeden van bijvoorbeeld de zon, milieuvervuiling, voeding en blauw licht. Al deze factoren kunnen ervoor zorgen dat jouw huid niet meer zo straalt als voorheen. Gelukkig kunnen wij hier wat aan doen!

Maak een afspraak

Kennismaking

Wil je graag eens met ons kennis maken, de kliniek bekijken en een eerste indruk van onze behandelmogelijkheden krijgen? Dan nodigen wij jou bij ons uit voor een kosteloos consult. Je bent van harte welkom.

Maak een afspraak

Klachten

Ongewenste haargroei

Vaatafwijkingen

Huidveroudering