Ervaringen en resultaten

Met onze behandelingen, zorg en aandacht maken wij veel mensen blij en behalen wij mooie resultaten. Wij zijn dan ook dankbaar voor de mooie reviews en resultaten die wij mogen delen.

Na jarenlang pijn en druk in m’n onderbenen ben ik bij de dames van Kan Skin terecht gekomen. Na een paar maanden behandeling ben ik verlost van m’n pijn. Top gedaan en super blij mee!!!

GideonVerlost van de pijn

Het blijft constant aan de goede kant.

BenErg goed!

Heel vriendelijk, krijg duidelijke uitleg, goede sfeer, heel zorgvuldig, fijne producten, zijn eerlijker over wel of niet aanschaffen van product. Goede koffie...

MarliesVriendelijk

Ik heb erg veel vertrouwen in de zorg en de behandeling van het team. Na jaren weer terug bij Angela voor oedeemtherapie. Fijn apparaat en met kleine stapjes houd ik mijn schouder en arm redelijk soepel. Ga blij de deur uit. Inmiddels ook paar keer een gezichtsbehandeling gehad. Voel mij dan veilig en in zeer deskundige handen.......

MarianVertrouwen

Geweldig professioneel en deskundig team. Hele persoonlijke benadering, kijken specifiek naar jouw huid en wat daar het beste voor werkt. Zijn van alle nieuwste ontwikkelingen op de hoogte dus je weet dat je het beste krijgt wat er op de markt is. Hele goede resultaten geboekt bij mij. Top dus.

JosephineProfessioneel

Ik ben van tevoren goed geïnformeerd over de behandeling. Iedereen is professioneel en vriendelijk, het is altijd een fijn bezoek. Ik ben heel blij met het behaalde resultaat! Tot een volgende keer!

AnnaVriendelijk

Ik heb verschillende behandelingen gehad LPG zowel lichaam als gezicht; laseren snor; PRX. De dames zijn zeer professioneel, aardig maar bovenal geven je goed advies wat jou huid wel of niet aan kan. Ik heb een snel reagerende huid waar je niet alles mee kan doen. Dus goed advies is voor mij van groot belang. Ik kan KAN skin clinic iedereen aanraden.

MargGoed advies

Uiterst vriendelijk team, waardoor je je veilig voelt. Goede zorg en goed advies. Ik kwam voor oedeem aan een borst (schade door bestraling). Dat is zorgvuldig opgepakt en het maximum aan verbetering is behaald. Klasse!

PatriciaGoede zorg

Ik kan beter bewegen en heb meer energie. Ik heb geleerd wat ik zelf kan doen, mijn huidconditie is verbeterd, dankzij de behandeling functioneer ik prima.

EdithEnergie!

“Speciale” dames met een passie en bevlogenheid voor hun vak. Altijd vriendelijk, behulpzaam en meedenkend! Ik kan altijd bij jullie terecht. Dank daarvoor!

ErnaSpeciaal

Al 12 jaar word ik, na borstkanker en daaraan overgehouden lymfoedeem, fantastisch, professioneel en liefdevol behandelt door het KAN Skin Clinic team. Top!

SaskiaFantastisch

Angela is zeer vriendelijk en weet heel goed een behandelplan op te stellen. Ook voel ik me erg op mijn gemak bij haar door de goede zorg

SelinaGoed behandelplan

Ik ben super blij dat het hier kan want ik heb ook andere ervaringen. Ik voel me mooi en trots, mijn huidconditie is verbeterd en ik heb meer zelfvertrouwen!

ClaartjeSuper blij

Angela heeft veel kennis en kijkt echt naar de persoon en niet wat het algemene resultaat/verwachtingen zijn! Het is een momentje van ontspanning voor mezelf, ik heb geleerd wat ik zelf kan doen en mijn huidconditie is verbeterd.

FlorenceOntspanning

Ik voel me mooi en trots! Het is een momentje van ontspanning voor mezelf, mijn huidconditie is verbeterd en ik heb meer zelfvertrouwen.

InaMooi en trots

Door wekelijkse behandelingen is het lymfoedeem/verklevingen te hanteren.

FrancineAlles een 9

Aandacht, professioneel, persoonlijk! Mijn huidconditie is echt verbeterd.

JoséZeer goed!

Fijne en pijnloze behandelingen. Het goede resultaat is zichtbaar na 5-6 behandelingen en werkt het best bij veel sporten. Leuk dat je extra’tjes krijgt bij een pakket afname.

LauraLPG lichaam

Ik word door iedereen die hier werkt goed behandeld en serieus genomen vanwege mijn klachten. Allemaal zeer vriendelijk en voorkomend.

MarianneOedeem en Laserontharen

Mijn huidconditie is verbeterd. Daarbij is iedereen vriendelijk en ze nemen echt de tijd voor je!

WendyEcht goed

Ik voel me mooi en trots. Daarbij is het een momentje van ontspanning voor mezelf. Mijn huidconditie is verbeterd.

TiniTrots

Ik heb een hele fijne behandelperiode bij Kan Skin Clinic gehad. Vooral Gosine vond ik erg fijn :).” Ik Heb geleerd wat ik zelf kan doen en mijn huidconditie is echt verbeterd.

MaritLPG voor lipodeem

Uiterst vriendelijk team, waardoor je je veilig voelt. Goede zorg en goed advies. Ik kwam voor oedeem aan een borst (schade door bestraling). Dat is zorgvuldig opgepakt en het maximum aan verbetering is behaald. Klasse!

Patricia SchilteVriendelijk

Mijn huid is lastig en de dames van Kan Skin doen er alles aan om mij daarmee te helpen, maar ook mee te denken voor nog beter resultaat. Ze helpen ook door er altijd voor mij te zijn! Kan iedereen adviseren hier heen te gaan als je een goede huidtherapie zoekt !

JittaMeedenken

Geweldige mensen. Super aardig. Je wordt je heel snel op je gemak gesteld. Echt uitstekende service.

Y van EmmerikGeweldige mensen

Ik heb een behandeling gehad om mijn pigmentvlekken minder zichtbaar te maken en mijn huid er jonger uit te laten zien. Uitstekend advies en behandeling met zichtbaar resultaat!

Linda KooijmanZichtbaar resultaat

Belangstellend, eerlijk, deskundig, professioneel, vriendelijk, fijne producten.

JokeDeskundig en professioneel