IPL behandeling? Boek nu!

Huidveroudering

Huidveroudering is een geleidelijk en helaas onvermijdelijk proces dat begint rond je 25e levensjaar. In de loop van de jaren zie je fijne lijntjes, rimpels, huidplooien en gesprongen adertjes ontstaan. De huid wordt dunner, slapper, droger en grover van structuur. Pigmentcellen worden onregelmatiger verdeeld in de huid waardoor ouderdomsvlekken ontstaan. Behalve het natuurlijke verouderingsproces zijn diverse factoren van invloed op de huidverandering. Over het algemeen maken vrouwen zich eerder zorgen over de tekenen van huidveroudering dan mannen.

Wij werken samen met gespecialiseerde cosmetisch artsen van de Mozart kliniek in Bussum. De huidtherapeuten van KAN Skin Clinic vertellen je graag over onze samenwerking.

De oorzaken van huidveroudering

Naarmate je ouder wordt, verandert de structuur van zowel je bovenste huidlaag (de opperhuid, epidermis) als van de ondergelegen lederhuid (dermis). De huid verliest haar elasticiteit en stevigheid doordat de aanmaak van collageen en elastine in de huid vermindert. Ook wordt je huid droger door een afname van talgproductie. Het onderhuids vetweefsel wordt dunner, met als gevolg dat de huid dunner en minder veerkrachtig wordt.

Zowel inwendige als uitwendige factoren zijn van invloed op het huidverouderingsproces. Het intreden en de snelheid van veroudering is genetisch bepaald maar daarnaast spelen diverse biologische en omgevingsfactoren een rol bij huidveroudering zoals zonlicht, roken, stress, hormonen, overgewicht, luchtverontreiniging en klimatologische factoren zoals wind en hitte.

Behandeling van huidveroudering

Huidveroudering is een natuurlijk proces en hoe graag we het ook zouden willen, het kan helaas niet worden stopgezet. Bij Kan Skin Clinic bieden wij echter diverse behandelingen en adviezen op het gebied van huidverzorging en zonbescherming om het huidverouderingsproces zoveel mogelijk af te remmen.

Onze ervaren huidtherapeuten werken met de beste producten die diep in de cellen werken om de huid te verzorgen, te herstellen en te onderhouden. Daarnaast is er een keuze uit behandeling middels endermologie, de dermapen en chemische peelings en werken wij samen met de Mozart kliniek op het gebied van huidverjonging.

Behandelingen

Chemische peelings

Endermologie gezicht

Endermologie lichaam

Bindweefselmassage

Huidverbetering

Huidverbetering mannen

Dermapen microneedling

PRX-Skinbooster