Huidtherapie

Wij bieden verschillende huidbehandelingen ter verbetering van de huid. Hierdoor kunnen de klachten of aandoening die je hebt minder zichtbaar en minder merkbaar worden.

Lees meer over huidtherapie

Endermologie

Wij geloven in de intrinsieke eigenschappen van de huid. Door de huid op een slimme, veilige manier te stimuleren wordt deze zelf in staat gesteld om transformatie te ondergaan.

Lees meer over endermologie

Oedeemtherapie

We combineren en bieden diverse behandel- en compressietechnieken aan. Hierdoor ontstaat een efficiënte aanpak die volledig is afgestemd op jouw persoonlijke situatie.

Lees meer over oedeemtherapie

Nazorg bij borstkanker

Onze mammacare behandelingen zijn gericht op het verminderen van oedeem en pijnklachten, begeleiden bij huidverzorging, bevorderen van wondgenezing, verbeteren van littekens en bevorderen van bewegingsmogelijkheden.

Het verstrekken van borstprothesen en prothese Bh’s maken de nazorg compleet.

Lees meer over nazorg bij borstkanker

Acne

Voor acne hebben wij diverse behandelmogelijkheden: Dieptereiniging, Chemische peelings, Camouflagetherapie, Littekentherapie, Huidverzorgingsadvies.

Lees meer over acne

Laser ontharing

Laserontharing is de oplossing voor overmatige en ongewenste haargroei. KAN Skin Clinic maakt gebruik van de “Gouden Standaard” voor het laserontharen, namelijk de LightSheer Duet™️ Diode laser.

Lees meer over laserontharing