LPG-Endermologie Lichaamsbehandelingen

De huid verliest geleidelijk haar veerkracht en soepelheid door bijvoorbeeld gewichtsschommelingen en zwangerschappen maar ook gewoon door het ouder worden van je huid.  Sommige zones zijn gevoeliger voor verslapping zoals binnenkant van de dijen, de buik, de taille, de rug, de armen enz. Ondanks intensief sporten of diëten kunnen er vetophopingen blijven bestaan. Onze LPG endermologie behandelingen maken het mogelijk om doelgericht bepaalde zones te behandelen en te verfijnen doordat zij de fibroblasten (jeugdigheidscellen) doen ontwaken. Wij passen de behandeling geheel aan aan de behoeften van je huid.

De lichaamsbehandelingen bij Kan Skin Clinic

Onze ervaren huidtherapeuten behandelen doelgericht de zones met een intensieve bindweefselmassage (lipomassage) met behulp van een LPG-apparaat. Deze massage stimuleert de vorming van collageen- en elastinevezels waardoor de huid steviger, gladder, veerkrachtiger en gezonder wordt. De kracht waarmee de behandeling wordt uitgevoerd kan individueel worden aangepast en wordt in de loop van de behandelsessie opgevoerd.

Bij Kan Skin Clinic zetten wij de lichaamsbehandelingen in voor huidversteviging, shaping, afslanken, het verbeteren van je huidconditie en het verminderen van cellulite. De behandelingen worden in kuurvorm toegepast om een optimaal en duurzaam resultaat te behalen. Tijdens een intakegesprek stelt onze gespecialiseerde huidtherapeut de beste behandeling voor je op aan de hand van je persoonlijke wensen en verwachtingen.

Hoe werkt het?

De cilinders van het LPG-apparaat pakken een huidplooi op en rollen deze af in regelmatige en langzame bewegingen waardoor huid, onderhuid en het onderliggende bindweefsel stevig worden gemasseerd. De structuur van het bindweefsel verbetert, de doorbloeding wordt bevorderd en de afvoer van lymfevocht en daarmee afvalstoffen wordt gestimuleerd. Het zet een natuurlijk proces in gang waarbij vetophopingen worden afgebroken en de huid gezond en sterk wordt. Tijdens de endermologie lichaamsbehandeling wordt een bodysuit (LPG-Endermowear) gedragen waardoor de cilinders beter over het lichaam glijden, de huid beschermd wordt en optimale hygiëne wordt geboden.

Hoeveel Behandelingen heb ik nodig?

Wij starten met twee behandelingen per week. Het aantal benodigde behandelingen hangt af van de indicatie en je specifieke wensen. Na gemiddeld 6 behandelingen begin je resultaat te zien en gemiddeld zijn er 10 tot 25 behandelingen nodig. Aansluitend zal eens per maand een onderhoudsbehandeling voldoende zijn om het resultaat te behouden.

De Resultaten van Endermologie lichaamsbehandelingen

Afslanken:

Vetten en verslapte huid worden aangepakt die niet reageren op sporten of diëten. Het silhouet wordt zichtbaar slanker en strakker.

Huidversteviging:

De huidstructuur wordt in de diepte versterkt en de huid wordt opnieuw strak en soepel.

Contouren verbeteren:

Het juiste evenwicht ontstaat tussen vorm en volume.

Verbeteren circulatie:

De bloed- en lymfecirculatie wordt verbeterd zodat je niet langer last hebt van zware of pijnlijke benen of opgeblazen voeten.

Afname cellulite:

Cellulite ontstaat doordat vetten worden opgeslagen in de vetcellen en rondom deze cellen water wordt vastgehouden. 90% van de vrouwen heeft er last van en gezond leven en sporten kunnen cellulite helaas niet voorkomen of genezen. Met behulp van onze endermologie behandeling kunnen wij echter geweldig resultaat boeken. De vetcellen en vochtophopingen worden afgevoerd en je huid zal steviger en gladder worden.

Voor / Na behandelingen

LPG Endermologie kuur, buik
LPG Endermologie kuur

Klachten

Huidverslapping

Huidveroudering

Littekens

Nazorg bij borstkanker

Oedeem