Alle klachten

Wij bieden verschillende huidbehandelingen ter verbetering van de huid. Hierdoor kunnen de klachten of aandoeningen die je hebt minder zichtbaar en minder merkbaar worden.

Klik hier voor een afspraak

Kosteloos consult  € 0,-    (20 min)

Wil je graag eens met ons kennis maken, de kliniek bekijken en een eerste indruk van onze behandelmogelijkheden krijgen? Dan nodigen wij jou bij ons uit voor een kosteloos consult.

Huidtherapie - Huidverbetering - Huidproblemen - Team Kan Skin Clinic

Acne

Overbeharing

Pigmentvlekken

Goedaardige huidaandoeningen

Lymfoedeem

Camouflage

Nazorg bij borstkanker

Vochtophopingen

Klachten

Wij doen onze uiterste best om je een optimale behandeling aan te bieden maar stellen het zeer op prijs als je eventuele opmerkingen of klachten hebt en deze met ons wilt bespreken. Je kan altijd telefonisch of per e-mail een afspraak met ons maken.

Een goede nazorg bij klachten

Wij maken graag een aparte afspraak met je zodat wij de tijd kunnen nemen om je klachten of op- en aanmerkingen met je te bespreken.

Bemiddelingsgesprek

Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) neem dan contact op met het secretariaat van de NVH.

Klachtencommissie

Wanneer ook een bemiddelingsgesprek niet het gewenste resultaat oplevert kan je contact opnemen met de Klachtencommissie Paramedici Eerstelijn (KCP). Het secretariaat van de KCP is ondergebracht bij het Nederlands Paramedisch Instituut in Amersfoort.

Nazorg bij klachten

De nazorg wordt door KAN Skin Clinic persoonlijk gedaan maar je kan er ook voor kiezen om contact op te nemen met de NVH of KCP.