PRX-T33 Skinbooster

Algemeen

Er is veel vraag naar behandelingen voor huidverbetering, het liefst op een zo natuurlijk mogelijke manier. Een behandeling zonder naalden en met een minimale hersteltijd van de huid is zeer geliefd. En als de behandeling ook nog eens voortgezet kan worden in de zomer is dat helemaal perfect!

Bij KAN Skin Clinic zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste trends en technieken. We zijn dan ook trots om jou ook een unieke skinbooster behandeling aanbieden, namelijk de PRX-T33 no needle Biorevitalisatie.

Wat doet de PRX-T33 behandeling?

Onze PRX-T33 no-needle Biorevitalisatie zorgt dat je huid vol en mooi blijft. Het is een eenvoudige en snelle behandeling (de gehele behandeling duurt ongeveer 30 minuten!!) met focus op glans, vitaliteit, stevigheid, huidtint egaliseren en diepe hydratatie. PRX-T33 levert onmiddellijk duidelijke resultaten zonder enige “downtime” of bijwerkingen.

Daarom is PRX-T33 zoveel meer dan alleen een gezichtsbehandeling! Het verbetert de algehele huidgezondheid.

Over de behandeling

De unieke samenstelling van dit product werkt anders dan een peeling. Een combinatie van TCA (een veel gebruikt ingrediënt in de wereld van huidverbetering) met waterstofperoxide zorgt voor een ongekende bio-revitalisatie zonder de huid te beschadigen.

De ingrediënten passeren de huidbarrière in een ander tempo en tot verschillende diepten. Een behandeling die de huid verfrist en verstevigt. Het mooiste van alles; de behandeling voelt aan als een stevige massage en geeft direct resultaat!

Maak een afspraak

Wat kan je verwachten?

De behandeling is vrijwel voor iedereen geschikt, om er zeker van te zijn dat jouw huid geschikt is voor de behandeling nemen we een paar vragen over je (medische) gezondheid door en controleren wij jouw huidconditie. We starten met het reinigen en ontvetten van de huid.

Vervolgens brengen systematisch per zone van het gezicht enkele druppels PRX-T33 vloeistof aan op de huid en masseren dit stevig in. Dit herhalen wij gemiddeld nog 2 x per zone. Er kan een lichte prikkeling en warmte sensatie ontstaan op de huid. Als het gewenste huidgebied volledig behandel is verwijderen wij de restjes van het product met een vochtig compres.  Vervolgens brengen wij een verzorgende crème en zonnecrème aan op de huid.

De verzorging voor thuis wordt uitgelegd en de producten krijg je mee na de behandeling. (de nazorg producten zitten inbegrepen bij de behandeling).

Resultaat

Het stimuleert op een natuurlijke manier nieuw collageen zonder de vorm van je gezicht te veranderen of spierbewegingen te beïnvloeden.

Het resultaat is verbetering van de huidkwaliteit, een verstrakking van de huid en vermindering van lijntjes en rimpels. PRX-T33 is een behandeling die, in tegenstelling tot vele andere huidverbeterende behandelingen, voorgezet kan worden gedurende de hele zomer.

Resultaten zijn direct na de eerste behandeling zichtbaar.

Voor een langdurig anti-age effect kun je het beste een kuur volgen van 4-6 keer met tussenpozen van 7-10 dagen. De PRX-T33 behandeling is niet alleen voor het gezicht, het is ook ideaal voor de hals, het decolleté en je handen.

Maak een afspraak

Na de behandeling

De behandeling is niet agressief, zonder vervelende bijwerkingen, zelfs geen vervelling!  Wel kan soms kan lichte schilfering ontstaan, welke je makkelijk weg smeert met de meegegeven crème.

PRX-T33 kan op verschillende manieren worden toegepast.

Als Skin Booster: Een losse behandeling waarna je huid direct gladder en steviger aanvoelt, de behandeling helpt de natuurlijke glans van de huid te herstellen.

Als Anti-aging: Bij veroudering en een verslapte huid geeft PRX-T33 een optimaal effect in kuurverband. Na gemiddeld 4 behandelingen verbetert het uiterlijk en de textuur van de huid. De huid is gladder, voller en steviger, dit effect blijft 6-8 maanden bestaan.

Bij een losse behandeling ontvang je voor de eerste dagen crèmes die het resultaat ondersteunen. Tijdens en na de kuurbehandeling gebruik je alleen maar de bijbehoren producten, deze ontvang je dan ook in fullsize verpakkingen.

Voor / Na behandelingen

PRX Skinbooster + bindweefselmassage
PRX Skinbooster Kuur huidverjonging
Skinbooster PRX

Behandelingen

Chemische peelings

Endermologie gezicht

Endermologie lichaam

Bindweefselmassage

Huidverbetering

Huidverbetering mannen

Dermapen microneedling

Dieptereiniging