Alle huidproblemen

Wij bieden verschillende huidbehandelingen ter verbetering van de huid. Hierdoor kunnen de huidproblemen die je hebt minder zichtbaar en minder merkbaar worden.

Kosteloos consult  € 0,-    (20 min)

Wil je graag eens met ons kennis maken, de kliniek bekijken en een eerste indruk van onze behandelmogelijkheden krijgen? Dan nodigen wij jou bij ons uit voor een kosteloos consult.

huidtherapie behandelingen - huidproblemen - huidtherapie - huidverbetering - huid klachten

Wil je jouw huid verbeteren?

Onderstaand een overzicht van veel huidproblemen die wij behandelen en kunnen verbeteren.

Acne

Overbeharing

Pigmentvlekken

Klik hier voor een afspraak

Huidproblemen – klachten

Wij doen onze uiterste best om je een optimale behandeling aan te bieden maar stellen het zeer op prijs als je eventuele opmerkingen of klachten hebt en deze met ons wilt bespreken. Je kan altijd telefonisch of per e-mail een afspraak met ons maken.

Een goede nazorg bij klachten

Wij maken graag een aparte afspraak met je zodat wij de tijd kunnen nemen om je klachten of op- en aanmerkingen met je te bespreken.

Bemiddelingsgesprek

Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) neem dan contact op met het secretariaat van de NVH.

Klachtencommissie

Wanneer ook een bemiddelingsgesprek niet het gewenste resultaat oplevert kan je contact opnemen met de Klachtencommissie Paramedici Eerstelijn (KCP). Het secretariaat van de KCP is ondergebracht bij het Nederlands Paramedisch Instituut in Amersfoort.

Nazorg bij klachten

De nazorg wordt door KAN Skin Clinic persoonlijk gedaan maar je kan er ook voor kiezen om contact op te nemen met de NVH of KCP.

Kan Skin Clinic staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en integriteit. Onze huidtherapeuten zijn uiterst deskundig en wij werken continu aan verbetering van ons aanbod.