Hoe het begon - Eigenaresse Angela Koenders

Als eigenaresse van KAN Skin Clinic kan ik wel zeggen dat ik bijzonder trots ben op de kliniek en mijn team van deskundigen en betrokken huidtherapeuten zoals deze vandaag de dag staat.

Met mijn expertise en liefde voor het vak heb ik de kliniek in de afgelopen 13 jaar opgebouwd en uit zien groeien tot een fantastisch bedrijf waar mijn hart en ziel in zit. Samen met mijn team hebben wij enorm veel kennis en expertise in huis op gebied van uiteenlopende aandoeningen. Wij bieden een breed aanbod aan behandelingen. Wat ons als kliniek uniek maakt, is het feit dat wij als kleinschalige kliniek in staat zijn om onze cliënten te allen tijde op persoonlijke wijze te begeleiden. Betrokkenheid en vertrouwen zijn onze eerste prioriteit!

Van jongs af aan was ik gefascineerd door de huid. Als klein meisje keek ik naar elke huid en wist toen al dat ik daar iets mee wilde doen. Achttien jaar geleden heb ik de opleiding ´Schoonheidsverzorging’ succesvol afgerond, maar vond het vak niet echt bij mij passen omdat ik de diepgang in de opleiding en op de werkvloer miste. In die periode was mijn moeder patiënt bij Margrit Frenzel, oprichtster en eigenaresse van de Paramedische Praktijk voor huid- en oedeemtherapie en medische hulpmiddelen. Mijn moeder vertelde aan Margrit dat ik op zoek was naar een vervolgopleiding en Margrit zei dat ik maar een keertje langs moest komen.

Ik was toen zeventien jaar, ben de opleiding Huidtherapie gaan volgen en ben bij Margrit Frenzel als stagiaire begonnen. Margrit had toen al besloten dat ik de kandidaat was om haar praktijk over te nemen als ze met pensioen ging. In 2006 ben ik officieel als Huidtherapeute in de Paramedische Praktijk gaan werken.

De Paramedische Praktijk werd in 1993 opgericht door Margrit Frenzel en in februari 2012 heb ik de praktijk overgenomen. Sinds ik aan het roer sta is de Paramedische Praktijk een nieuwe weg ingeslagen. Ik vond het tijd voor een hedendaagse, strakkere look, met een moderne, eenvoudige naam. KAN Skin Clinic is op 1 december 2018 geopend aan de H. Kamerlingh Onnesweg 45 te Bussum.

Ons verhaal, missie, visie Kan Skin Clinic Angela Koenders