Laserbehandelingen, juist nu

By 6 februari 2020september 28th, 2021Nieuws
Ons verhaal, missie, visie Kan Skin Clinic Angela Koenders

Laserbehandelingen, juist nu!

Laserbehandelingen; ze zijn snel en effectief. Neem afscheid van ongewenste haargroei, storende vaatjes en pigmentvlekjes. Een betere tijd voor laserbehandelingen is er niet! Waarom? We leggen het graag aan je uit.

Je wilt af van de rode bloedvaatjes op je wangen, je hebt genoeg van steeds opnieuw scheren/harsen. Ouderdomsvlekjes passen niet bij je. Dagelijks horen wij van onze cliënten dat ze zich er al tijden storen. Welke behandeling kies je en wanneer laat je deze uitvoeren?

Deze periode is perfect om te starten met huid verbeterende behandelingen. Het resultaat van de laserbehandelingen is het mooist als de huid niet zongebruind is en daar hoef je in de herfst of in de winter weinig moeite voor te doen!

Weinig zon

Laten we laserontharing als voorbeeld nemen, met onze zeer effectieve Lightsheer Duet. De werking van deze krachtige diode laser berust op het pigment, de kleur van het haar. Hierin wordt de laserpuls opgenomen, tot in de kern van het haarzakje zodat deze opwarmt en vernietigd wordt.  Hoe groter het contrast tussen de kleur van de beharing en de kleur van de huid, hoe veiliger en effectiever de behandeling uitgevoerd kan worden. Wij vinden zon bescherming tijdens een periode van laserbehandelingen daarom extra belangrijk. Het gebruik van een goede SPF (Sun Protection Factor) is in de zomermaanden/vanaf de lente? onmisbaar, maar in de herfst / winter gaat dit bijna vanzelf!

Klaar voor de lente/zomer

Voor een mooi eindresultaat zijn een aantal laserbehandelingen nodig. Tussen iedere laserbehandeling zit 6-8 weken. De herfst/winterperiode is daarom een heel goed moment om te starten met laserontharing, zodat jij in de zomer kunt genieten van het resultaat.

Sneller resultaat

Nog sneller resultaat is mogelijk met de Elvii laser, meestal zijn slechts 1 of 2 behandelingen nodig om storende rode bloedvaatjes en/of pigmentvlekjes te verwijderen. Het groene laserlicht wordt opgenomen door het bloed in de bloedvaatje en in het pigment van de pigmentvlekjes. Ook bij deze behandeling is goede zon bescherming een voorwaarde voor een mooi eindresultaat. Wacht dus niet te lang en start met stralen!

Wil je me meer weten over een van onze (laser)behandelingen? Klik hier om direct een afspraak in onze agenda in te plannen of bel 035-6224359.

')}