Medische endermologie

Endermologie wordt niet alleen esthetisch ingezet maar biedt ook uitkomst op therapeutisch vlak. Medische endermologie (endermotherapie) kan onder andere worden toegepast bij littekens (na brandwonden), fibrose, lymfoedeem, lipo-oedeem, flebologisch oedeem en bindweefselverklevingen. Ook wordt endermotherapie gebruikt bij pijn aan spieren en gewrichten en wordt het ingezet bij voor- en nabehandeling van chirurgische ingrepen, zoals liposuctie. Endermotherapie optimaliseert de resultaten na operaties, ook op lange termijn, dankzij de pre- en post-operatieve behandelingen.

De Medische LPG-Endermologie Behandelingen bij Kan Skin Clinic

Onze deskundigen voeren de 100% natuurlijke medische endermologie behandelingen uit met behulp van de CelluM6 intergral 2 technologie van LPG die de huid intens masseert om de natuurlijke fysiologische processen in de huid te stimuleren. Weefsels worden soepeler en elastischer gemaakt als voorbereiding op chirurgische ingrepen en zorgt daarmee voor een optimaal resultaat.

De voordelen van LPG-Endermologie bij Chirurgie

Onze LPG-techniek optimaliseert en versnelt het post-operatieve herstel doordat het de intensiteit van postoperatieve nawerkingen (oedeem, blauwe plekken, onregelmatigheden op de huid) vermindert. Onze behandeling helpt restvloeistof af te voeren, kneuzingen te verminderen, pijn te verlichten en fibrose te voorkomen. Littekens worden minder zichtbaar en de huidkwaliteit verbetert door de natuurlijke reactivering van bloed- en lymfecirculatie, evenals de productie van collageen en elastine.

De Resultaten van Endermotherapie:

  • Sterke verbetering van bloed- en lymfecirculatie:
  • Verminderde druk in het onderhuids weefsel
  • Bevordering van de doorbloeding
  • Betere opname en afvoer lymfevocht
  • Verzacht litteken- en fibrotisch weefsel
Medische LPG-Endermologie Behandelingen

“Kan Skin Clinic heeft er voor gezorgd dat de afvoer van lymfevocht mijn leven heeft veranderd!”