Lycogel Camouflage

By 10 januari 2022maart 3rd, 2023Nieuws
Huidbehandeling in de zomer

Lycogel Camouflage

Heb jij een gevoelige huid of last van onzuiverheden, acne of rosacea? Dan heb je waarschijnlijk meer dan eens een crème of product gekocht om dit te camoufleren. Vaak vertellen cliënten ons hoe moeilijk het is om een crème met voldoende dekking te vinden. Een product dat niet te veel glimt, of juist te droog is, iedereen heeft zo z’n eigen zoektocht.

Tijdens mijn persoonlijke zoektocht naar geschikte producten voor mijn huid heb ik veel getest en verschillende ervaringen opgedaan. Dit vind ik trouwens ontzettend leuk om te doen, niet alleen voor mijzelf, maar juist ook voor jou. Ondanks mijn geëxperimenteer en nieuwsgierigheid naar verzorgingsproducten zijn er een aantal producten die een vaste plek in mijn huidverzorgingsroutine hebben ingenomen. In dit blog vertel ik jullie graag iets over Lycogel, de camouflage die uitermate geschikt is voor mijn (eczeem)gevoelige huid en waarmee ik, zelfs na een intensieve huidbehandeling, stralend voor de dag kan komen.

De producten van Lycogel bevatten het LYCO- complex. Een combinatie van 12 actieve ingrediënten die de huid voorziet van zuurstof, hydratatie en voedingsstoffen. Het product is waterbestendig voor een langdurig resultaat én bevat een SPF 30.

Camouflage voor elk moment

Dankzij het uitgebreide kleuren pallet is er voor ieder huidtype een geschikte kleur of kleurcombinatie te maken. De Lycogel camouflage is voor ieder huidtype en moment een prachtig product.

Ben je op zoek naar dagelijkse verzorging en dekking voor iedere dag?

Last van acne of rosacea?

  • Lycogel Camouflage verbeterd de huidconditie zonder de poriën te verstoppen

Geïrriteerde, rode of gevoelige huid?

  • Lycogel Camouflage is jouw niet-irriterende foundation mét verzachtende en herstellende werking.

Lycogel camouflage

 

 

 

 

 

 

 

 

Last van pigmentvlekken?

  • Lycogel Camouflage verhelderd, egaliseert pigment en beschermd de huid tegen UV straling.

Heb je een intensieve huidbehandeling zoals peeling, microneedling of lasertherapie ondergaan?

  • Juist dan helpt deze Lycogel om de roodheid te verminderen, je huid te beschermen en het herstel te bevorderen.

Lycogel Camouflage maakt het verschil!  Ik ervaar het iedere dag, zowel voor mijn eigen huid als in de kliniek. Gaat jouw voorkeur uit naar iets transparantere dekking gebruik dan de breathable tint.

Wist je dat camouflage voor *vergoeding in aanmerking kan komen? Wil je meer weten over Lycogel producten of kan ik je helpen het bepalen van de juiste kleur?

Het KAN! Neem contact op via 035 622 43 59 of mail ons naar info@kanskinclinic.nl

*Afhankelijk van indicatie en verschillend per pakket aanvullende verzekering.