Alle huidtherapie behandelingen

Wij bieden verschillende huidtherapie behandelingen ter verbetering van de huid. Hierdoor kunnen de klachten of aandoening die je hebt minder zichtbaar en minder merkbaar worden.

Klik hier voor een afspraak

Kosteloos consult  € 0,-    (20 min)

Wil je graag eens met ons kennis maken, de kliniek bekijken en een eerste indruk van onze behandelmogelijkheden krijgen? Dan nodigen wij jou bij ons uit voor een kosteloos consult.

huidtherapie behandelingen - huidproblemen - huidtherapie - huidverbetering - huid klachten

Huidanalyse

Chemische peelings

Dermapen microneedling

Camouflage

Laserontharing

Elektrisch epileren

Lasertherapie vaat & pigment

Coaguleren

Curetteren

Vochtophopingen

Steunkousen

Nazorg bij borstkanker

Huidanalyse & advies

Huidanalyse & behandeling

Huidanalyse, product advies en behandelvoorstel  € 65,-   (30-45 min)

Wil je een persoonlijk product advies en behandelplan van ons? Plan dan een volledige huidanalyse.  Met onze apparatuur van Visioface kunnen we door middel van foto’s en metingen een beeld vormen over de huidige conditie van jouw huid.  Aan de hand van deze uitslagen stellen we een persoonlijk product- en behandeladvies voor jou op.

Intakegesprek, huidanalyse en direct een behandeling  vanaf € 87,-  (60 min)

Weet je wat je wilt aanpakken en kan je niet wachten om aan de slag te gaan? Plan dan een intakegesprek inclusief eerste behandeling bij ons in.  We starten met een consult om je wensen te bespreken, je krijgt een uitgebreide huidanalyse, een productadvies, een behandelplan en aansluitend een eerste behandeling om jouw huidverbetering direct te starten!