De kracht van Vitamine C

By 1 augustus 2023april 22nd, 2024Berichten
De kracht van Vitamine C

De kracht van vitamine C

Dat vitamine C belangrijk is in onze voeding weten we allemaal. Wist je dat je huid ook dol is op vitamine C? Vitamine C is onmisbaar voor een mooie huid. Slechts een deel van de vitamine C die we via onze voeding krijgen bereikt onze huid. Gelukkig kun je ook je huid laten profiteren van de positieve effecten van vitamine C. Vitamine C is namelijk een goed onderzocht ingrediënt, die de huid écht verbetert. Gebruik jij al vitamine C in je huidverzorgingsroutine? Gebruik de kracht van Vitamine C!

Multitasker

Niet voor niets in vitamine C een populair ingrediënt in huidverzorgingsproducten. Zonder Vitamine C kan de huid geen collageen aanmaken, zonder collageen geen jonge stevige huid. Benieuwd wat vitamine C nog meer voor jouw huid kan betekenen? Lees dan verder en ontdek dé 5 redenen om vitamine C in je huidverzorging te gebruiken.

  1. Krachtige antioxidant

Vitamine C een antioxidant is en kan UV-schade beperken. Antioxidanten zijn stoffen die in staat zijn vrije zuurstofradicalen uit te schakelen. Vrije zuurstofradicalen brengen schade aan gezonde cellen en spelen een belangrijke rol bij huidveroudering. Deze boosdoeners ontstaan bijvoorbeeld door slechte voeding, UV-straling en milieuvervuiling. Bescherm je huid tegen hun schadelijke invloeden met vitamine C.

  1. Een jeugdige huid

Vitamine C hebben we nodig voor een jonge, stevige huid. Het is onmisbaar bij de vorming van collageen. Daarnaast verminderd vitamine de C de afspraak van collageen en elastine, waardoor je huid langer jong en stralend blijft.

  1. Verminder en voorkom pigmentvlekken

Pigmentvlekken kunnen je teint ontsieren, maar vitamine C staat klaar om het enzym tyrosinase te remmen, dat verantwoordelijk is voor de pigmentproductie. Daarnaast versterkt het je zonbescherming en neutraliseert het vrije radicalen gevormd door zonlicht. De kracht van Vitamine C is dan ook een perfecte aanvulling voor een egale huid!

  1. Kalmeer ontstekingen

Bij puistjes biedt vitamine C een helpende hand dankzij ontstekingsremmende eigenschappen. Rode vlekjes die vaak achterblijven na het verdwijnen van een puistje, vervagen ook sneller met vitamine C. De kracht van Vitamine C kalmeert.

  1. Versterk je huidbarrière:

Ongewenste roodheid, droogheid en gevoeligheid van de huid hebben vaak te maken met een verminderde huidbarrière. Vitamine C helpt bij de aanmaak van barrière-lipiden en draagt bij aan een betere afsluiting van je huidbarrière. De kracht van Vitamine C versterkt je huid.

Vitamine C in huidverzorging

Wil jij ook al het goede van vitamine C gebruiken voor jouw huid? Let dan goed op: Vitamine C is gevoelig voor licht, lucht en vocht. Een geoxideerd vitamine C product herken je aan een oranje kleur, en dit biedt helaas geen voordelen voor je huid. Kies voor een product met een effectieve concentratie van minimaal 4% voor de beste resultaten.

Hoe voeg je vitamine C toe aan je huidverzorging?

Breng dagelijks vitamine C aan in de ochtend, vóór het aanbrengen van je zonbescherming. Sommige vitamine C producten kunnen een licht prikkend gevoel veroorzaken vanwege hun lage pH-waarde. Laat je huid rustig wennen aan het product en bouw het gebruik geleidelijk op.

Ben je op zoek naar een geweldig vitamine C product? Kies bijvoorbeeld voor ons Gly-C serum. Dankzij de unieke verpakking voorkom je oxidatie van het product. Voeg dit serum toe aan je routine en laat je huid stralen als nooit tevoren! Ervaar de kracht van Vitamine C.

Tebeskin Gly-C serum

Tip van KAN: Zomerpeeling

Ook in de kliniek passen we behandelingen met vitamine C graag toe. Wil jij deze zomer stralend voor de dag komen? Onze nieuwste zomerbehandeling is speciaal ontworpen om jouw huid te verhelderen, hydrateren en een jeugdige gloed te geven.

De krachtige antioxidanten doordringen diep in de huidlagen. Deze zomerpeeling egaliseert de huidtint, zorgt intense hydratatie en een zachter en gladder huidoppervlak zodat jouw huid straalt als nooit tevoren. Extra fijn; de behandeling zorgt voor betere opname van de producten die je thuis gebruikt.

Alleen in de maand augustus te reserveren voor de introductieprijs* van 60,-

*normaal tarief level 1/2 peel is 75,-

Plan nu je afspraak in en geniet van een stralende zomerhuid die zomerklaar is!

Je zomerhuid verbeteren, het KAN! We werken samen naar een stralende en vooral gezonde huid.

Neem contact op via 035 622 43 59 of mail ons naar info@kanskinclinic.nl