Extra huidverzorging voor thuis

By 3 april 2020oktober 16th, 2020Nieuws
Extra huidverzorging voor thuis

Extra huidverzorging voor thuis

Vrijwel iedereen weet hoe belangrijk het is om je huid goed te verzorgen. Een goede reiniger, een dagcrème, nachtcrème en een UV-beschermer zijn een perfecte basis voor ieder huidtype.  Soms kan het zo zijn dat dit toch nog niet voldoende blijkt te zijn. Wat kun je doen als je je huid wat extra’s wilt geven?

Serum

Vaak stap één in het upgraden van huidverzorging. Een serum bevat een hoge concentratie werkstoffen en is een hele nuttige en effectieve toevoeging aan een basis huidverzorging. Bij KAN Skin Clinic werken we met de Toskani Ampullen. Er zijn 7 verschillende ampullen, allemaal met een hoge concentratie werkstoffen en passend bij een huidprobleem zoals, acne, fijne lijntjes, dehydratatie, dofheid, pigment of overgevoeligheid.  Gebruik 1 maand lang iedere dag het serum voor een stevige boost en bouw daarna af tot 1-2 x per week een ampul. Je zal zien dat je huid gaat stralen!

Wil je een serum nog effectiever maken? Gebruik dan de Toskani TKN dermaroller om het serum dieper in de huid te roller. Een kleine roller met minuscule naaldjes rol je over je huid nadat je het serum hebt aangebracht. Het ziet er heel spannend uit maar geeft fantastische resultaten bij het verminderen van kleine littekentjes en fijne lijntjes!

Maskers

Een van de meest bekende en verkochte producten om je huid eens goed te verwennen is een masker.

Een masker is makkelijk in gebruik, voelt heerlijk aan en geeft een momentje van verwennerij en ontspanning. En dan heeft het ook nog eens een prachtig effect op de huid!

Ons nummer één verkochte masker is het Dermaquest Mini Pumpkin masker. Dit masker op basis van pompoen is geschikt voor alle huidtypes, ook bij de zeer gevoelige huid met rosacea geeft dit masker geweldig resultaat.

Ook het LPG Eye Contour Mask is een topper, zeker gecombineerd met het LPG Collageen Face Sheetmask is dit een heerlijke anti-aging behandeling voor in je eigen huis relaxed op de bank.

Houd je van een peel-off masker? Dan zijn de Toskani Maskers zeer geschikt! Je mengt het poeder met water en brengt het aan over het gehele gezicht. Het masker zal opdrogen tot een rubber-achtige structuur die je na 10 minuten in één keer van de huid kan verwijderen. Er zijn vier varianten:

Vitamin burst -> dit masker met vitamine C werkt kalmerend en zorgt ervoor dat de huid achtergelaten wordt met een gezonde glow.

Radiance -> perfect voor gebruik na het behandelen van pigmentproblematiek.

Anti-aging -> Vernieuwt bindweefsel, vermindert rimpels en collageen productie neemt toe. De huid ziet er frisser en gezonder uit.

Purifying -> dit masker is geschikt voor de acne-gevoelige huid en heeft een anti-bacteriële werking.

Meer informatie over onze handcrèmes of andere verzorgende producten? Mail ons!Meer informatie over onze handcrèmes of andere verzorgende producten? Mail ons!

Bovenstaande producten zijn allemaal te vinden in onze webshop, of stuur ons een e-mail en we helpen je graag verder. Je huid zal je dankbaar zijn voor deze verwennerij!

Onze webshop is als altijd geopend, wij bieden momenteel een extra bezorgservice aan.

Natuurlijk zijn wij ook bereikbaar voor persoonlijk advies voor jouw extra huidverzorging via 035 6224359 of info@kanskinclinic.nl