Is jouw huid al zomerklaar?

By 30 mei 2023september 5th, 2023Berichten
Zomerklaar

Is jouw huid al zomerklaar?

Bereid je huid voor op de zomer en straal met onze topbehandelingen!

Is jouw huid al zomerklaar?

Met de zomer voor de deur wil je natuurlijk dat jouw huid er op zijn best uitziet. Laat ons je helpen bij het vertragen van huidveroudering en het behouden van een gezonde uitstraling tijdens de zomermaanden.
Ontdek het geheim van natuurlijke huidverjonging en geniet deze zomer van een stralende huid! We hebben een kort, maar effectief stappenplan voor je samengesteld om je huid te beschermen en te verjongen tijdens de zomer. Onthoud dat geduld belangrijk is, maar met regelmatige zorg en bescherming kun je je huid gezond en jeugdig houden, niet alleen tijdens de zomer, maar het hele jaar door.

Zomerklaar

10 stappen voor een stralende huid deze zomer

1. Reiniging: Start je routine met een milde gezichtsreiniger om vuil, overtollige olie en onzuiverheden te verwijderen.

2. Hydratatie: Geef je huid dagelijks de nodige hydratatie met een geschikte moisturizer die ook beschermt tegen schadelijke omgevingsfactoren.

3. Zonnebescherming: Breng altijd een breed-spectrum zonnebrandcrème aan met minimaal SPF 30, zelfs op bewolkte dagen. Herhaal het aanbrengen elke 2 uur, vooral als je veel buiten bent, zwemt, of veel zweet.

SPF | Zonnebrand

4. Bescherming met stijl: Bescherm je gezicht en ogen door een hoed en zonnebril te dragen. Dit helpt bij het verminderen van blootstelling aan direct zonlicht en beschermt tegen schadelijke UV-stralen.

5. Vermijd de zon op het heetst van de dag: Beperk directe blootstelling aan de zon tussen 11.00 uur en 15.00 uur wanneer de straling het sterkst is. Zoek schaduwrijke plekken op of draag beschermende kleding.

6. Gezonde voeding: Kies voor een uitgebalanceerd dieet met voedingsmiddelen rijk aan vitaminen en antioxidanten, zoals verse groenten, fruit en gezonde vetten om je huid van binnenuit te beschermen en te verjongen.

Overweeg ook ondersteunende voedingssupplementen  die specifiek zijn ontwikkeld voor huidverbetering en -verjonging.

7. Hydratatie van binnenuit: Zorg ervoor dat je voldoende water drinkt gedurende de dag om je huid gehydrateerd te houden. Drink minstens 8 glazen water per dag, maar pas dit aan op basis van je activiteitsniveau en omgevingsfactoren.

8. Vermijd roken en alcohol: Roken en overmatig alcoholgebruik kunnen je huid beschadigen en vroegtijdige veroudering veroorzaken. Vermijd deze gewoonten voor een gezonde en stralende huid die zomerklaar is!

9. Huidverzorgingsroutine ’s avonds: Vergeet niet om je huid ’s avonds goed te reinigen en te verzorgen. Verwijder make-up en gebruik producten die specifiek zijn bedoeld voor de nacht, zoals een nachtcrème of serums die de celvernieuwing bevorderen.

10. Ontspanning en slaap: Neem de tijd om te ontspannen en voldoende slaap te krijgen. Stress en slaapgebrek kunnen leiden tot huidproblemen. Zorg voor voldoende rust en vermijd stressvolle situaties zo veel mogelijk.

Naast dat je zelf veel kunt doen aan een gezonde en stralende huid die zomerklaar is, kunnen wij in de kliniek ook veel voor jou en je huid betekenen. Hieronder vind je een top 5 van behandelingen deze zomer.

1)     Bindweefselmassage voor lichaam en gezicht: Deze behandeling wordt uitgevoerd met ons LPG endermologie systeem en zorgt voor huidverstrakking van je gezicht en lichaam. Wil je extra gladde benen, billen en of buik? Met een paar behandelingen worden cellulite en bindweefselverklevingen losgemaakt en jouw huid verstevigt.

2)     PRX skinbooster: Dit is een directe oppepper, opfrisser, huid-verstevigende en optimale hydratatie booster voor jouw huid. Deze behandeling geeft direct resultaat en werkt zelf een paar weken na de behandeling door omdat de skinbooster diep in de huid komt, waar de aanmaak van collageen en elastinevezels nog lekker doorwerkt.

3)     Neopen microneedling: een microneedling behandeling is in te zetten voor vele huid-hulpvragen! Op een gecontroleerde manier worden miniscule kanaaltjes in de huid gemaakt waardoor het natuurlijke herstel van je huid wordt geactiveerd. Met onze mesotherapie worden extra voedingsstoffen met actieve ingrediënten toegevoegd. Zo worden mooie en langdurige resultaten behaald die jouw huid in een optimale conditie brengen.

4)     Laserontharing: wie wil er nou niet genieten van een “haarvrije zomer” er zijn altijd meerdere behandelingen nodig voor optimale resultaten, maar als je nog niet bent begonnen met laserontharing kunnen wij de behandeling zo plannen dat je er in je vakantie al profijt van hebt!

5)     Zomerpeeling: met een uitgebreid assortiment aan peelings die juist de zomer door uitgevoerd worden om jouw huid gehydrateerd en fris te houden. De ontwikkeling van pigmentvlekken worden hierdoor verminderd, evenals onzuiverheden en droogtelijntjes.

Bereid je huid voor op de zomer en zorg ervoor dat je straalt met onze deskundige behandelingen en zomerse huidverzorgingstips. Maak vandaag nog een afspraak om je huid zomerklaar te maken en ervaar zelf het verschil!

Zomerklaar

Plan nu je afspraak in en geniet van een stralende zomerhuid die zomerklaar is!

Je zomerhuid verbeteren, het KAN! We werken samen naar een stralende en vooral gezonde huid.

Neem contact op via 035 622 43 59 of mail ons naar info@kanskinclinic.nl

Of plan hier direct een afspraak in om je huid zomerklaar te maken.