Stralend en fit de zomer tegemoet

By 24 maart 2023Nieuws
Angela Koenders - Stralend en Fit de zomer tegemoet

Stralend en fit de zomer tegemoet

Ervaar verbluffende resultaten in 12 weken, ga jij ook stralend en fit de zomer tegemoet dankzij ons programma. Je zult niet alleen een sterkere en slankere versie van jezelf worden, maar ook een jeugdiger uitstraling hebben dankzij de verjongende LPG Endermologie behandelingen (= mechanische bindweefselmassage).

Onze deskundige begeleiding en op maat gemaakte trainings- en voedingsplan zullen ervoor zorgen dat je je doelen bereikt en jouw zelfvertrouwen een enorme boost krijgt. Mis deze kans niet om in slechts twaalf weken tijd de mooiste en energiekste versie van jezelf te worden!

Wist je dat
trainen voor fitness

Trainen voor fitness

Het 12-weekse trainingsprogramma voor functioneel bewegen is ontworpen om jou te helpen stralend en fit de zomer tegemoet te gaan en fit te blijven op de lange termijn. Het programma richt zich op het ontwikkelen van functionele bewegingsvaardigheden, zoals evenwicht, coördinatie, mobiliteit en

flexibiliteit, om het dagelijkse leven gemakkelijker te maken en blessures te voorkomen.

Je gaat aan de slag met een gekwalificeerde trainer die jou zal begeleiden bij een reeks oefeningen die zijn ontworpen om de algehele lichaamskracht, mobiliteit en conditie te verbeteren. Het trainingsprogramma omvat een combinatie van cardiovasculaire oefeningen, krachttraining en mobiliteitstraining.

Het doel van het trainingsprogramma is om jou te leren hoe jij, je lichaam op de juiste manier kunt bewegen om blessures te voorkomen en fit te blijven op de lange termijn. Door deel te nemen aan dit trainingsprogramma, zal je algehele gezondheid en welzijn verbeteren en verhoog je de kwaliteit van je dagelijks leven.

Visie van KAN Skin Clinic

Je uiterlijk beïnvloedt hoe je je voelt. Hoe je je voelt, beïnvloedt hoe je eruitziet. Jouw huid is daar vaak een heel duidelijke reflectie van.

De huid is het grootste en tevens meest onderschatte en ondergewaardeerde orgaan. Dat is zonde, want door goede verzorging en huidverbeteringstechnieken is er zoveel meer mogelijk. Voor ieder persoon.

Mechanische bindweefselmassage

Door middel van de wetenschappelijk bewezen LPG Endermologie techniek elimineren we doelgericht opgeslagen vet van specifieke zones zoals: buik, benen, billen, taille, dijen, armen en rug.

De speciale LPG® behandelkop stimuleert het weefsel in de diepere huidlagen en pakt gelijktijdig drie problemen aan: plaatselijk resistent vet, huidverslapping en cellulite. Deze 100% natuurlijke en pijnloze behandeling vermindert vetvolume en verstrakt contouren.

visie kan skin clinic
Mental health

Personal coaching

Gezonde en uitgebalanceerde voeding helpen jouw fitnessdoelen te behalen zodat jij stralend en fit de zomer tegemoet gaat.

Wij vertellen je wat je het beste kunt eten en op welke momenten. Aanvullend zijn er een aantal voedingssupplementen die je als ondersteuning kunt gebruiken. Naast goede voeding helpt voldoende rust je lichaam aan het nodige herstel om zodoende sterker en fitter te worden. Wij coachen je persoonlijk op deze thema’s.

Conclusie en de volgende stap

We vragen van jou wel wat: moed, discipline en doorzettingsvermogen. Je zal flink in jezelf moeten investeren, twee keer per week verwachten wij jou in de sportzaal bij CrossFit Weesp. Na drie weken ga je ook twee keer per week voor de LPG-behandelingen naar KAN Skin Clinic in Bussum. Deze investering geeft je iets onbetaalbaars terug, dat garanderen wij jou. Zelfverzekerd, stralend, fit en lekker in je vel de wereld tegemoet!

Jouw investering 1595,-

Wil je meer informatie, bijvoorbeeld over welke dagen en tijden wij voor jou kunnen inplannen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Je kan ons bellen via 0652 421 183 maar je kan ons natuurlijk ook een e-mail sturen via info@crossfitweesp.nl.

Angela en Volcmar