Try-outs voor huidtherapie en laserbehandelingen met huidverzorgingsadvies

By 4 februari 2020augustus 24th, 2021Nieuws
Lymfoedeem

Wil jij kosteloos kennis maken met onze resultaatgerichte (laser)behandelingen met huidanalyse en huidverzorgingsadvies?

Wij nodigen jou graag uit voor onze Try-outs betreffende huidtherapie! Dit zijn momenten waar jij kosteloos kennis maakt met ons team van ervaren huidtherapeuten, onze behandelmogelijkheden en onze kliniek.

Wij organiseren Try-Outs om de drempel van onwetendheid of spanning voor bijvoorbeeld laserbehandelingen weg te nemen. Op deze manier geven wij iedereen de mogelijkheid om eens te zien, voelen en beleven hoe wij te werk gaan.

Onze Try-Outs zijn kosteloos en geheel vrijblijvend. Iedereen is welkom, dus neemt gerust een vriendin/kennis/familielid mee!

Wij gaan van start met een korte introductie over KAN Skin Clinic en onze huidtherapeuten. Vaak zetten we 1 onderwerp in de schijnwerpers, dit kan bijvoorbeeld een specifiek huidprobleem zijn, behandelmogelijkheden met laser, een huidverzorgingsproduct of wij nodigen een gastspreker uit.

Vervolgens starten we met de demonstraties of 1 op 1 consulten. Je kan dan zelf ervaren of meekijken hoe een behandeling in zijn werk gaat.

Enkele voorbeelden hiervan zijn:

Je mag plaatsnemen op onze comfortabele behandelbank en beantwoorden enkele vragen over je algehele gezondheid. Voor sommige behandelingen moet een officieel informed consent getekend worden. Tijdens onze demonstraties staat veiligheid altijd voorop!
De huidtherapeut controleert of er redenen zijn waarom een behandeling misschien niet uitgevoerd kan of mag worden. De overige bezoekers zijn (in overleg met jou) welkom om mee te kijken tijdens deze demonstratie. Het is namelijk ook een leuke ervaring om een behandeling te zien vanuit het oogpunt van de huidtherapeute.

Mocht je liever een 1 op 1 gesprek met de huidtherapeute willen dat is dit natuurlijk ook mogelijk.

Bij aanmelding kan je een gratis mini-consult aanvragen met de huidtherapeute. Dit is een kort consult waarbij we het huidprobleem kunnen beoordelen en een behandeladvies kunnen geven.

Tijdens onze Try-outs gelden er ook altijd zeer exclusieve acties, deze acties worden alleen aangeboden tijdens de try-out en gelden exclusief voor de bezoekers.
Een paar dagen ervoor maken wij onze “Try Out Specials” bekend via social media. Volg ons dus snel via Facebook of Instagram en mis niks.

Try-outs 2020:

Dinsdag 1 september    18.30-20.30 uur

Donderdag 8 oktober    18.30-20.30 uur

Zaterdag 28 november 15.00-17.00 uur

Zorg dat je erbij bent en meld je snel aan via onze website of stuur een e-mail naar info@kanskinclinic.nl

Tot snel op een van onze try-outs! Groetjes Angela, Gosine en Moniek

Try-outsTry-outTry out

')}