Vaak je handen wassen? Advies van de huidtherapeut

By 25 maart 2020augustus 24th, 2021Nieuws
Huidproblemen - Camouflagetherapie

Handen wassen, sinds de verspreiding van het coronavirus is er volop aandacht voor hygiënemaatregelen zoals handen wassen. Het is namelijk een van de belangrijkste dingen die je zelf kunt doen om verspreiding te voorkomen. Massaal worden video’s gedeeld over de juiste methode en het effect van handen wassen. Tegelijkertijd klinken er ook waarschuwingen, zoals van het Huidfonds die we graag met je delen.

“Je wast je handen nu waarschijnlijk vaker dan je gewend bent. Hierdoor kun je last krijgen van een droge huid. Als de huid heel droog wordt, kan er zelfs eczeem ontstaan. Om dit te voorkomen is het belangrijk om nu je huid extra goed te verzorgen.”

Het advies is om je handen te hydrateren na iedere keer dat ze gewassen zijn. Maak het jezelf gemakkelijk door de handcrème naast de zeep neer te zetten.

We delen graag onze favoriete handcrèmes met jou!

Zoek je een handcrème voor intensieve hydratatie? Zelfs na herhaaldelijk wassen van de handen biedt onze Eucerin UreaRepair PLUS Handcrème onmiddellijk verlichting en intense hydratatie. Geschikt voor iedere frequente handenwasser, ook voor mensen met xerosis, psoriasis, diabetes en een verouderde huid.

Op zoek naar een stralende en zijdezachte huid? Deze LPG anti-age handcrème beschermt, hersteld en hydrateert niet alleen, maar zorgt ook voor een egale kleur en een zijdezacht gevoel. Als extra bonus is deze crème ook heel prettig om te gebruiken voor je lippen.

Mocht je nog regelmatig onderweg zijn, bestel dan een extra tube voor in je tas. Ook (of misschien wel juist) voor al die mensen die in de vitale beroepen werkzaam zijn, delen wij graag het advies van het huidfonds; “Neem een extra stapje om je handen goed te verzorgen de komende tijd! Want een gezonde huid heeft een sterke barrièrefunctie tegen invloeden van buitenaf.”

Onze webshop is als altijd geopend, wij bieden momenteel een extra bezorgservice aan.

Natuurlijk zijn wij ook bereikbaar voor persoonlijk advies via 035 6224359 of info@kanskinclinic.nl

Meer informatie over onze handcrèmes of andere verzorgende producten? Mail ons!

')}