Verzorg je huid, 5 Tips van de huidtherapeut

By 6 januari 2020januari 14th, 2022Nieuws
Verzorg je huid 5 tips van de huidtherapeut - Kan Skin Clinic

Verzorg je huid, 5 tips van de huidtherapeut

Start met stralen! Start het jaar goed met onze tips voor een stralende huid.

Onze volgers zien het regelmatig voorbij komen; start met stralen! Hoe je dat aanpakt vertellen we je graag in onze eerste blog van 2020.

De basis voor een stralende huid is het gebruik van de juiste producten voor jouw huid. Passend bij je huidtype, huidconditie, afgestemd op jouw behoefte en budget. Wil jij ontdekken welke mogelijkheden er zijn voor jouw huid? We helpen je op weg met deze 5 tips voor een stralende huid.

Tip 1: Reinigen

Het dagelijks reinigen van de huid is een van de belangrijkste stappen richting een stralende huid. Wij adviseren over het algemeen zowel ’s ochtends als ’s avonds te reinigen zodat talg en dode huidcellen geen doffe waas achterlaten. Daarbij verbetert ook de opname van de andere huidverzorgingsproducten. Vraagt jouw huid om een milde reiniger? Bekijk dan eens de sooth clean in onze webshop.

Tip 2: Exfoliëren

Gebruik regelmatig een exfoliant voor een stralende huid. Deze producten bevatten milde zuren waarmee dode huidcellen loslaten en de huid een egalere uitstraling krijgt. Hiervoor kunnen verschillende soorten zuren gebruikt worden zoals glycolzuur, melkzuur en salicylzuur.

Begin voorzichtig en bouw de frequentie op naar eigen behoefte. Een echte allrounder is onze Gly-C, je leest er hier meer over.

Tip 3: Voeden

Heb je het gevoel dat jouw huid na de feestdagen wel wat extra verzorging kan gebruiken? Dan zijn onze Toskani ampullen een echte aanrader.

Een flesje vol met vitaminen, mineralen en antioxidanten, geformuleerd op basis van liposomen. Liposomen zorgen ervoor dat de werkstoffen dieper de huid in worden gepenetreerd. Voor iedere huidwens een bijpassend ampul, niet voor niks ons product van de maand. Deze producten zijn niet in onze webshop te koop, kom langs of plan een afspraak in op onze locatie in Bussum.

Tip 4: Verzorgen

Onmisbaar in de dagelijkse verzorging, een crème ook wel moisturizer genaamd. Voor iedere huidwens is wel een crème verkrijgbaar. Wat een crème volgens ons zou moeten doen? De barrièrefunctie van de huid verbeteren zodat de huid minder vocht verliest, de huid kalmeren en fijne lijntjes minder zichtbaar maken. Gebruik overdag een crème met UV bescherming om tekenen van huidveroudering te vertragen. ’s Avonds volstaat uiteraard een crème zonder UV bescherming. Gebruik dan bijvoorbeeld onze Tebiskin EGF voor een goed gehydrateerde en stralende huid.

Tip 5: Beschermen

Wil je je stralende huid graag behouden? Gebruik een basisbescherming door te kiezen voor een dagcrème met UV bescherming. De bescherming is afhankelijk van de hoeveelheid crème die je aanbrengt en de frequentie. In onze webshop vind je de Tebiskin UV-LC die niet alleen beschermt maar ook de pigmentvlekken minder zichtbaar maakt, smeren maar!

Wil je graag een huidverzorgingsadvies speciaal voor jouw huid? Klik hier en plan direct een afspraak in onze agenda of bel 035 6224359 en start met stralen!

Verzorg je huid.

')}