Elvii diode vaat en pigmentlaser

By 20 januari 2021januari 24th, 2023Nieuws
Elvii diode vaat en pigmentlaser

De winter is een ideale tijd voor een laserbehandeling. Wil je af van storende vaatjes en pigmentvlekjes, steelwratjes of andere huidoneffenheden? Dat kan snel en comfortabel met onze Elvii diode vaat- en pigmentlaser. 

Elvii diode vaat- en pigmentlaser – Hoe werkt het?

Het groene licht van de Elvii KTP-laser wordt opgenomen door de kleur van het bloedvaatje of het pigment en omgezet in warmte. Deze warmte zorgt ervoor dat vaatjes en/of te veel aan pigment worden vernietigd en opgeruimd door het lichaam.

 

Elvii KTP-laser

 

Precisiewerk  

Het verwijderen van rode vaatjes, pigment of huidoneffenheden is een precies werkje. De huidtherapeut plaatst de laserpen op de huid, deze heeft een puntje van slechts 1 millimeter. Zo  kunnen ook lastiger te bereiken bloedvaatjes (bijvoorbeeld bij de neusvleugels) behandeld worden.

Snel resultaat

Het allermooiste van deze laser is dat er bij veel behandelingen het resultaat direct zichtbaar is. Rode vaatjes en couperose is direct minder zichtbaar, kleine steelwratjes zijn in enkele seconden gelaserd. Bij de behandeling van pigment zal dit in eerst donkerder kleuren. Dit neemt geleidelijk af, waarna het resultaat zichtbaar zal zijn.

Eén van de meeste gestelde vragen over een laserbehandeling: doet het pijn?

Goed nieuws! Behandeling met de Elvii diode vaat en pigmentlaser wordt door de meeste cliënten omschreven als het gevoel van een elastiekje dat tegen de huid schiet. Of een speldenprikje, maar altijd horen we “dit is goed te doen”. Natuurlijk moeten we hierbij opmerken dat het per persoon verschillend is hoe de behandeling wordt ervaren en dat de locatie en duur van de behandeling een rol spelen.

Na de behandeling

Na de behandeling is de huid wat rood en kan er soms wat zwelling optreden, dit zal meestal na een dag wegtrekken. Soms zijn er meerdere vaat en pigment laserbehandelingen nodig voor een optimaal resultaat. Na 4-6 weken kan een vervolg behandeling uitgevoerd worden. We adviseren de huid goed tegen de zon te beschermen en dagelijks zonbescherming (factor 50) te gebruiken.

Kortom, ben jij op zoek naar een behandeling voor rode vaatjes, pigment, (steel)wratjes of huidoneffenheden? Wil je een comfortabele, snelle en effectieve behandeling? We nodigen je graag uit voor een intake gesprek.

Dat kan via Whatsapp: 06-28343911, per mail info@kanskinclinic.nl of bel naar 035-6224359.

Wij helpen je stralen!

Liefs Angela

KAN Skin Clinic laserontharing

RSS Kanskinclinic

  • Zeg vaarwel tegen ongewenst haar 1 mei 2024
    Heb je genoeg van het dagelijkse gedoe met scheren, harsen of epileren? Lees snel verder. Het bericht Zeg vaarwel tegen ongewenst haar verscheen eerst op Kanskinclinic.
  • Chemische Peelings 10 april 2024
    “Hoe krijg ik een stralende huid?” is een van de meest voorkomende hulpvragen bij onze kliniek. Lees snel verder. Het bericht Chemische Peelings verscheen eerst op Kanskinclinic.
  • Verschil tussen IPL en Laser 17 januari 2024
    Er wordt door onze klanten wel eens gedacht: IPL is toch zo niet zo goed als een laser? Deze uitspraak kan je eigenlijk alleen toepassen bij ontharingsbehandelingen. Lees snel verder. Het bericht Verschil tussen IPL en Laser verscheen eerst op Kanskinclinic.