Laserbehandelingen

Een mooie en gezonde huid, dat gunnen wij iedereen.

Daarom kun je bij ons terecht voor verschillende esthetische en therapeutische behandelingen. In sommige gevallen wordt een laserbehandeling vergoed door de zorgverzekeraar. Wij behandelen onder andere:

Laserontharing

Ongewenste haargroei, overbeharing, scheerirritatie, ingegroeide haren.

Vaat- en pigmentlaser

Couperose, spider navel, rosacea, pigmentvlekken, fibromen, goedaardige huidoneffenheden.

Lasertherapie bestaat over het algemeen uit een serie behandelingen. Het aantal verschilt per huidaandoening. De behandeling met een laser werkt snel. Een mooie, gladde en egale huid, geen stoppels en huidirritatie meer. Dit zijn resultaten die al na enkele behandelingen mogelijk zijn.

Bij KAN Skin Clinic werken wij met de Light Sheer Diodelaser. De gouden standaard op het gebied van definitieve laserontharing.

Deze laser werkt snel, veilig en effectief.

Afspraak maken

Wat kan je verwachten van lasertherapie?

Tijdens een intakegesprek bespreken wij samen jouw vragen, wensen en verwachtingen over lasertherapie. Onze huidtherapeut zal ook vragen stellen over je gezondheid en stelt een persoonlijk behandelplan voor je op. Ook geven we je aanvullende of voorbereidende adviezen mee voor thuis. Tijdens de behandeling draag je een speciale bril om je ogen te beschermen tegen het laserlicht. Er wordt een testpuls gegeven om de huidreactie te zien. De laserpulsen worden ervaren als het schieten van een elastiekje tegen je huid. Wij brengen na afloop een verzorgende en beschermende crème aan.

Afspraak maken