Licht op laserontharing

By 2 oktober 2023april 22nd, 2024Nieuws
Vaat En Pigmentlaser - Kan Skin Clinic Bussum

Licht op laserontharing: alles wat je moet weten over laserontharing met de Lightsheer Diode Duet

Een van de meest geavanceerde en effectieve manieren om dat vervelende lichaamshaar te bestrijden: laserontharing met de Lightsheer Diode Duet. Als je overweegt om deze behandeling te proberen, ben je waarschijnlijk benieuwd naar de ins en outs ervan. We hebben de 5 meest gestelde vragen over laserontharing verzameld om je te helpen beslissen of dit iets voor jou is.

 1. Hoe werkt laserontharing eigenlijk?

Laserontharing is een methode waarbij geconcentreerd licht wordt gebruikt om haarzakjes te vernietigen. De Lightsheer Diode Duet is een diodelaser die specifiek is ontworpen voor dit doel. Het licht van de laser wordt geabsorbeerd door het pigment in het haar, waardoor het haarzakje wordt beschadigd en het haar niet meer kan groeien. Dit proces is gericht, wat betekent dat het omliggende weefsel niet wordt aangetast.

 1. Is het pijnlijk?

Laserontharing wordt over het algemeen als minder pijnlijk beschouwd dan andere methoden zoals waxen of epileren. Veel mensen omschrijven het als een lichte tinteling of een lichte prikkeling op de huid. De Lightsheer Diode Duet heeft een ingebouwde koelingstechnologie om ongemak te minimaliseren en je zo comfortabel mogelijk te houden tijdens de behandeling.

 1. Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Het aantal benodigde behandelingen kan variëren afhankelijk van factoren zoals haarkleur, huidskleur, haardikte en het te behandelen gebied. Over het algemeen zijn er 6 tot 8 sessies nodig om optimale resultaten te bereiken. Dit komt omdat de laser alleen effectief is op haarzakjes die zich in de groeifase bevinden. Omdat niet al je haar zich tegelijk in deze fase bevindt, zijn meerdere sessies nodig om alle haarzakjes te bereiken.

 1. Licht op laserontharing 

Is het geschikt voor alle huidtypes?

De Lightsheer Diode Duet is geschikt voor een breed scala aan huidtinten, maar het is het meest effectief op mensen met een lichte huid en donker haar. Dit komt omdat de laser beter kan richten op het pigment in het haar zonder het omliggende weefsel te beschadigen. Voor mensen met een donkerdere huid kan de behandeling nog steeds effectief zijn, maar het kan meer sessies vereisen.

 1. Zijn de resultaten permanent?

Laserontharing is zeer effectief is en veel mensen ervaren langdurige resultaat. Het haar kan na verloop van tijd lichter en dunner teruggroeien, en soms zijn onderhoudssessies nodig om de resultaten te behouden. Het is echter nog steeds een geweldige optie om langdurige vermindering van haargroei te bereiken.

Dus daar heb je het! Een snelle blik op laserontharing met de Lightsheer Diode Duet en de antwoorden op enkele veelgestelde vragen. Als je klaar bent om die scheermesjes en waxstrips vaarwel te zeggen, kan laserontharing de oplossing zijn waar je naar op zoek bent.  Geniet van die zijdezachte, haarvrije huid!

Hou er rekening mee dat tussen de behandelingen enkele weken tijd zit, wil je aankomende zomer dus genieten van een haarvrije huid? Vergeet dat niet dit najaar je behandeltraject te starten.

Je huid verbeteren, het KAN! We werken samen naar een gezonde en stralende huid.

Neem contact op via 035 622 43 59 of mail ons naar info@kanskinclinic.nl

Of plan hier direct een afspraak in.

KAN Skin Clinic laserontharing

RSS Kanskinclinic

 • Ongewenste haargroei oorzaken en oplossingen 13 juni 2024
  Ongewenste haargroei is een veelvoorkomend probleem dat zowel mannen als vrouwen kan treffen. Lees snel verder. Het bericht Ongewenste haargroei oorzaken en oplossingen verscheen eerst op Kanskinclinic.
 • Bindweefselmassage met LPG Endermologie 21 mei 2024
  Bindweefselmassage met LPG Endermologie: De Ultieme Behandeling voor een Stralende Huid. Lees snel verder. Het bericht Bindweefselmassage met LPG Endermologie verscheen eerst op Kanskinclinic.
 • Zeg vaarwel tegen ongewenst haar 1 mei 2024
  Heb je genoeg van het dagelijkse gedoe met scheren, harsen of epileren? Lees snel verder. Het bericht Zeg vaarwel tegen ongewenst haar verscheen eerst op Kanskinclinic.