Pigmentvlekjes en vaatjes

By 9 oktober 2023april 22nd, 2024Nieuws
Pigmentvlekken

Pigmentvlekjes en vaatjes

“Bye Bye pigmentvlekjes en vaatjes”

Een onderwerp dat veel mensen bezighoudt: huidproblemen zoals pigmentvlekjes en vaatjes. Wat zijn nu de meest gestelde vragen over lasertherapie met de Elvii VP 532 laser voor pigment en vaatjes die wij als huidtherapeut in de kliniek te horen krijgen?

 1. Wat zijn pigmentvlekjes en vaatjes eigenlijk?

Pigmentvlekjes, zijn die donkere vlekjes op je huid die vaak verschijnen na blootstelling aan de zon. Vaatjes, aan de andere kant, zijn kleine rode adertjes die zichtbaar worden op je huid, vooral op je gezicht.  Wat ook onder vaatjes valt zijn kleine bloedspinnetjes en bloedvlekjes. Deze plekjes zien er vaak uit als rode stipjes.

Vaat En Pigmentlaser - Kan Skin Clinic Bussum

 1. Hoe werkt de Elvii laser?

De laser zendt geconcentreerde lichtpulsen uit die specifiek worden geabsorbeerd door het pigment in de vlekjes of het bloed in de vaatjes. Hierdoor worden de pigmentcellen vernietigd of de bloedvaten afgesloten, wat na een korte hersteltijd, resulteert in een helderdere, egale huid.

 1. Doet het pijn?

Goed nieuws! De Elvii laserbehandeling is meestal vrij pijnloos. Je kunt een licht tintelend gevoel ervaren, vergelijkbaar met het gevoel van een elastiekje dat tegen je huid tikt. Maar maak je geen zorgen, het is over het algemeen heel draaglijk.

 1. Hoeveel sessies zijn er nodig voor resultaten?

Het aantal benodigde sessies hangt af van de ernst van je pigmentvlekjes of vaatjes, evenals je huidtype. Meestal zijn er echter enkele sessies nodig, met tussenpozen van enkele weken, om optimale resultaten te bereiken. Het goede nieuws is dat je vaak al na de eerste sessie verbetering zult zien!

 1. Zijn de resultaten permanent?

De resultaten van Elvii lasertherapie zijn over het algemeen langdurig. Dat betekent niet dat je voor altijd gevrijwaard bent van pigmentvlekjes of vaatjes, maar het helpt zeker om ze aanzienlijk te verminderen en je huid er frisser uit te laten zien.

Nu je wat meer weet over pigmentvlekjes, vaatjes en de basis van Elvii lasertherapie, laten we eens kijken waarom deze behandeling geschikt voor jou kan zijn!

Meer over de Elvii VP 532 laser

De Elvii laser is een fantastische laser voor het oplossen van verscheidene huidproblemen. Het biedt tal van voordelen, zoals:

Nauwkeurigheid: De laser richt zich specifiek op het probleemgebied, zonder de omliggende huid te beschadigen.

Minimale bijwerkingen: Je kunt wat roodheid of zwelling ervaren na de behandeling, maar dit verdwijnt meestal snel.

Snelle resultaten: Je zult vaak al na een paar sessies een duidelijke verbetering zien.

Veiligheid: Elvii laserbehandeling wordt uitgevoerd door ervaren huidtherapeuten en is over het algemeen veilig voor de meeste huidtypen.

Dus, als je die vervelende pigmentvlekjes of vaatjes wilt aanpakken en een stralende huid wilt krijgen, overweeg dan zeker de Elvii lasertherapie. Het kan je zelfvertrouwen een enorme boost geven en je weer laten stralen!

Hopelijk hebben we je enkele brandende vragen over lasertherapie voor pigment en vaatjes kunnen beantwoorden.  Je bent altijd welkom voor een kosteloos consult om samen naar de behandelmogelijkheden te kijken, tot snel in de kliniek!

Je huid verbeteren, het KAN! We werken samen naar een gezonde en stralende huid.

Neem contact op via 035 622 43 59 of mail ons naar info@kanskinclinic.nl

Of plan hier direct een afspraak in.

KAN Skin Clinic laserontharing

RSS Kanskinclinic

 • Zeg vaarwel tegen ongewenst haar 1 mei 2024
  Heb je genoeg van het dagelijkse gedoe met scheren, harsen of epileren? Lees snel verder. Het bericht Zeg vaarwel tegen ongewenst haar verscheen eerst op Kanskinclinic.
 • Chemische Peelings 10 april 2024
  “Hoe krijg ik een stralende huid?” is een van de meest voorkomende hulpvragen bij onze kliniek. Lees snel verder. Het bericht Chemische Peelings verscheen eerst op Kanskinclinic.
 • Verschil tussen IPL en Laser 17 januari 2024
  Er wordt door onze klanten wel eens gedacht: IPL is toch zo niet zo goed als een laser? Deze uitspraak kan je eigenlijk alleen toepassen bij ontharingsbehandelingen. Lees snel verder. Het bericht Verschil tussen IPL en Laser verscheen eerst op Kanskinclinic.