Proefdiervrije cosmetica

By 23 april 2020mei 6th, 2020Nieuws
Proefdiervrije cosmetica Jucheim Lycogel

Proefdiervrije cosmetica

Sinds maart 2013 ligt op dieren geteste cosmetica niet meer in de Europese schappen. Naast een hoog percentage actieve ingrediënten en een fijn gebruiksgemak is het dierproefvrij zijn van producten ook onderdeel waar we rekening mee houden bij de keuze in cosmetica.

Vandaag willen we de producten van Lycogel en Dr. Juchheim extra in het zonnetje zetten!

Lycogel maakt gebruik van het Lycogel-complex. 12 actieve ingrediënten die zeer verzorgend en veilig zijn voor de huid. Lycogel is oorspronkelijk ontwikkelt voor bevordering van het herstel direct na behandelingen zoals microneedling, peeling en lasertherapie. Dit bewijst hoe veilig deze producten zijn! De huid is direct na een heftige behandeling mooi gecamoufleerd, het branderige gevoel verdwijnt en je huid wordt onmiddellijk hersteld.

Wil je een crème met een lichte dekking dan is de Lycogel Tint het product voor jou!  De tint heeft een verzorgende werking, een goede zonbescherming van SPF 30 en heeft een licht camouflerende werking.

Hou je van meer dekking dan is de Lycogel breathable camouflage SPF 30 geschikt. Deze camouflage is ook geschikt om storende pigmentvlekjes en rode vaatjes te camoufleren. Dit camouflageproduct is waterproof en wordt vergoed vanuit de aanvullende verzekering!

Wil je een pukkeltje camoufleren of het gebied onder de ogen highlighten? Dan kan je gebruik maken van de Lycogel concealer. Een dekkende concealer met zonbescherming SPF 30.

De Lycogel Balm is een kleurloze crème met SPF 15. Geschikt voor elke huid en wordt vaak gebruikt om te vermengen met een van bovenstaande producten om de gewenste dekking aan te passen naar je persoonlijke voorkeur.

De cosmetica van Dr Juchheim is een andere tak van sport. Anti-aging staat bij dit merk bovenaan.

Dr. Juchheim maakt gebruik van hoge concentraties actieve natuurlijke ingrediënten, zoals zee-algen extracten, hyaluronzuur, peptiden en talrijke kruidenextracten. Het bijzondere aan deze lijn is dat naast verbeteringen op de lange termijn deze producten effect cosmetics zijn, al binnen enkele minuten zal je verbeteringen zien! Neem als voorbeeld de 4 minutes Lift of de SOS Lifting pen, beide producten die binnen enkele minuten al resultaat geven. De huid ziet er strakker en stralender uit, fijne lijntjes verminderen direct.

Voor het lichaam is BYE BYE Cellulite onze bestseller. Direct na aanbrengen zal je voelen dat het product aan het werk gaat. Een rode huid en lichte tintelingen zijn zicht- en voelbaar. Gebruik 1-2x per dag gedurende enkele weken en je zal duidelijk verschil zien! De huid verstrakt, ziet en voelt gladder en cellulite is minder zichtbaar.

Het vooraf reinigen met de Cleansing Milk en Tonic Water versterkt het effect van de producten. Cleansing Milk reinigt de huid en het Tonic Water van Dr. Juchheim verwijdert zelfs de kleinste dode huidcellen en vuilresten. Door je huid vooraf intensief te reinigen, trekt de daarna gebruikte crème beter in voor een nóg beter resultaat!

Wil jij graag persoonlijke advies, je vragen of zorgen bespreken? Neem contact met ons op we kijken hoe we jou het beste kunnen ondersteunen. Je kunt ons bereiken via info@kanskinclinic.nl of 035-6224359 of plan hier een e-consult in.

Dr Juchheim Bye bye cellulite
Jucheim producten Kan Skin Clinic

De hier genoemde producten zijn allemaal te vinden in onze webshop, of stuur ons een e-mail en we helpen je graag verder. Je huid zal je dankbaar zijn voor deze verwennerij!

Onze webshop is als altijd geopend, wij bieden momenteel een extra bezorgservice aan.

Natuurlijk zijn wij ook bereikbaar voor persoonlijk advies voor jouw extra huidverzorging via info@kanskinclinic.nl of 035 6224359