Zeg vaarwel tegen ongewenst haar

By 1 mei 2024Nieuws
Zeg vaarwel tegen ongewenst haar - Kan Skin Clinic Bussum

Zeg vaarwel tegen ongewenst haar

Heb je genoeg van het dagelijkse gedoe met scheren, harsen of epileren? Ben je op zoek naar een langdurige oplossing voor ongewenst haar? Dan is laserontharing misschien wel de oplossing waar je naar op zoek bent.

Bij Kan Skin Clinic bieden we een veilige, effectieve en comfortabele laserontharingsbehandeling die je van die vervelende haren af helpt. Maar voordat je een beslissing neemt, laten we enkele veelgestelde vragen over laserontharing beantwoorden.

 1. Hoe werkt laserontharing?

Laserontharing werkt door geconcentreerde lichtbundels naar de haarzakjes te sturen. Deze lichtbundels worden geabsorbeerd door het pigment in de haren, waardoor de haarzakjes verwarmd worden en beschadigd raken. Dit voorkomt dat er nieuwe haren groeien, waardoor de haargroei op lange termijn wordt verminderd.

 1. Is laserontharing pijnlijk?

Bij Kan Skin Clinic gebruiken we de Lightsheer diode laser die is ontworpen voor maximaal comfort. Terwijl je de behandeling ondergaat  kan je prikjes en warmte ervaren, maar de meeste mensen vinden laserontharing verrassend comfortabel in vergelijking met andere ontharingsmethoden.

De Lightsheer diodelaser heeft 2 verschillende behandelkoppen. Beide behandelkoppen hebben een eigen techniek om de pijnprikkel te verzachten. De grotere behandelkop maakt gebruik van een vacuüm, wat voelt alsof je zachtjes geknepen wordt, de kleinere behandelkop heeft een ingebouwd koelsysteem om de behandeling zo aangenaam mogelijk te laten verlopen.

 1. Het aantal behandelingen

Het aantal benodigde behandelingen is afhankelijk van factoren zoals haarkleur, huidtype en het te behandelen gebied. Over het algemeen zijn er 8-10 sessies nodig om de beste resultaten te behalen. Dit komt omdat de behandeling het meest effectief is wanneer de haren zich in de juiste groeifase bevinden, en aangezien niet alle haren tegelijk in deze fase zijn, zijn herhaalde behandelingen nodig om alle haren te behandelen.  De behandelingen tegen ongewenst haar vinden gemiddeld 1x per 6 weken plaats.

Zeg vaarwel tegen ongewenste haargroei

 1. De veiligheid van een laserbehandeling

Ja, laserontharing is over het algemeen veilig wanneer het wordt uitgevoerd door een ervaren huidtherapeut. Onze behandelingen worden uitgevoerd door getrainde huidtherapeuten met meet dan 10 jaar werkervaring die ervoor zorgen dat de behandeling veilig en effectief is voor alle huidtypes.

Daarnaast is het heel belangrijk om veranderingen in je gezondheid, medicatiegebruik en de hoeveelheid zonblootstelling altijd met ons te bespreken voorafgaand aan je volgende behandeling zodat we niet voor verrassingen komen te staan.  Bescherm je huid gedurende de gehele behandelperiode met SPF 50 zoals Toskani sun protection cream of Tebiskin UV-LC.

 1. Zijn er bijwerkingen?

Sommige mensen kunnen na de behandeling milde roodheid of irritatie ervaren, maar dit verdwijnt meestal binnen enkele uren. Het is belangrijk om je huid te beschermen tegen de zon gedurende de gehele behandelperiode en de instructies van je behandelaar op te volgen om mogelijke bijwerkingen te minimaliseren.

Na de behandeling en thuis mag je de huid nog extra nakoelen. Ook kan je de huid helpen herstellen door Toskani Total Recovery Gel meerdere malen per dag op de huid aan te brengen.

 1. Welke gebieden kunnen worden behandeld?

Bij Kan Skin Clinic kunnen we vrijwel het gehele lichaam behandelen, waaronder de veelgevraagde zones zoals benen, armen, oksels, bikinilijn, rug en gezicht. Heb jij een andere zone die je graag behandeld wilt hebben? Je bent altijd welkom voor een kosteloos consult om de mogelijkheden over ongewenst haar te bespreken.

Onze laserontharingsbehandelingen zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen. De volledige prijslijst vind je hier.

 1. Permanent resultaat

Hoewel laserontharing langdurige resultaten biedt, kan het niet gegarandeerd worden dat de haargroei volledig wordt geëlimineerd. Sommige mensen ervaren een aanzienlijke vermindering van haargroei, terwijl anderen mogelijk periodieke onderhoudssessies nodig hebben om de resultaten te behouden.

Je kan uitgaan van een gemiddelde haarreductie van 80-90%.  Grijze, blonde en rode haren kunnen niet met laser verwijderd worden. Hiervoor kan Elektrische epilatie ingezet worden.

Zeg vaarwel tegen ongewenste haargroei

Klaar om vaarwel te zeggen tegen ongewenst haar?

Neem vandaag nog contact op met Kan Skin Clinic  en ontdek hoe laserontharing jou kan helpen om je van ongewenste haargroei af te helpen.

We hopen je binnenkort te zien bij ons in de kliniek!

Je huid verbeteren, het KAN! We werken samen naar een gezonde en stralende huid.

Neem contact op via 035 622 43 59 of mail ons naar info@kanskinclinic.nl

KAN Skin Clinic laserontharing

RSS Kanskinclinic

 • Zeg vaarwel tegen ongewenst haar 1 mei 2024
  Heb je genoeg van het dagelijkse gedoe met scheren, harsen of epileren? Lees snel verder. Het bericht Zeg vaarwel tegen ongewenst haar verscheen eerst op Kanskinclinic.
 • Chemische Peelings 10 april 2024
  “Hoe krijg ik een stralende huid?” is een van de meest voorkomende hulpvragen bij onze kliniek. Lees snel verder. Het bericht Chemische Peelings verscheen eerst op Kanskinclinic.
 • Verschil tussen IPL en Laser 17 januari 2024
  Er wordt door onze klanten wel eens gedacht: IPL is toch zo niet zo goed als een laser? Deze uitspraak kan je eigenlijk alleen toepassen bij ontharingsbehandelingen. Lees snel verder. Het bericht Verschil tussen IPL en Laser verscheen eerst op Kanskinclinic.