LPG een Kuur voor Zelfvertrouwen

By 14 april 2023Nieuws
Vrije radicalen en Anti-oxidanten

LPG Endermologie

“Mijn ervaring met LPG Endermologie: een kuur die mijn zelfvertrouwen een boost gaf”

Lees hoe Anna haar benen en billen liet behandelen met LPG endermologie en na slechts een paar sessies al verbluffende resultaten zag.

In april vorig jaar ben ik begonnen met LPG behandelingen bij KAN Skin Clinic. Al lange tijd stoorde ik mij aan mijn benen. In de afgelopen jaren ben ik wat gewicht kwijt geraakt met gezonde voeding en sporten. Over mijn benen bleef ik onzeker, ik vind ze niet passen bij de rest van mijn postuur. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een behandeling voor mijn benen.

LPG Endermologie resultaat

In Bussum ben ik begonnen aan de LPG kuur van 3 maanden. Dat wil zeggen dat ik 2x per week bij KAN Skin Clinic een afspraak had waarin mijn billen en benen behandeld werden met het LPG apparaat. Voorafgaand aan de eerste sessie heb ik mijn wens besproken: cellulite en stevigheid van mijn benen verbeteren en shapen van de bobbels rond mijn heupen. Nadat er foto’s gemaakt zijn en ik mijzelf in de witte bodysuit heb gewurmd konden we dan echt beginnen.

De behandeling voelt best comfortabel, hoewel ik er het begin even aan moest wennen. Je voelt hoe het apparaat de huid optilt en kneed. Afhankelijk van de plek wordt dit intensiever toegepast. Na de behandelingen voelen mijn benen warm en prettig aan, een licht gevoel. Ik probeer de adviezen over eten, drinken en sporten consequent toe te passen en merk al na een paar behandelingen de eerste resultaten op.

Als eerste merk ik dat mijn benen gladder aanvoelen, wat ook al snel zichtbaar is in de spiegel. Bij de voorkant van mijn benen is dit het meest zichtbaar.

LPG Endermologie

In de loop van de weken wordt mijn huid strakker en worden ook de bobbels rond mijn heup minder. Voor het eerst sinds jaren draag ik geen corrigerend broekje meer onder een jurkje en kan ik echt zeggen dat ik beter in mijn vel zit. Niet alleen mijn benen, maar ook mijn zelfvertrouwen heeft een enorme boost gekregen!

Inmiddels is mijn kuur van 3 maanden afgerond. Stiekem is dat ook wel weer prettig, om iets minder vaak op de behandelbank te liggen. Momenteel ga ik 1x per maand, we blijven regelmatig foto’s maken om de resultaten en behandelfrequentie goed af te stemmen.

Ik schrijf dit stukje omdat ik ontzettend blij ben met het resultaat en dat ik deze stap voor mijzelf heb durven nemen, ik kan het iedereen aanraden!

Wil jij je lekker in je vel voelen en zelfverzekerd in je korte broek of jurkje kunnen stappen? Dan is een mechanische bindweefselmassage met ons LPG Endermologie systeem de oplossing voor jou!

LPG Endermologie

Maak net als Anna de stap en ervaar zelf hoe deze behandeling jou een gladdere en strakkere huid geeft.

Plan vandaag nog een intake of proefbehandeling in!

Je huid verbeteren bij zonneschade, het KAN! We werken samen naar een stralende en vooral gezonde huid.

Neem contact op via 035 622 43 59 of mail ons naar info@kanskinclinic.nl

Of plan hier direct een afspraak in.

KAN Skin Clinic laserontharing

RSS Kanskinclinic

  • Zeg vaarwel tegen ongewenst haar 1 mei 2024
    Heb je genoeg van het dagelijkse gedoe met scheren, harsen of epileren? Lees snel verder. Het bericht Zeg vaarwel tegen ongewenst haar verscheen eerst op Kanskinclinic.
  • Chemische Peelings 10 april 2024
    “Hoe krijg ik een stralende huid?” is een van de meest voorkomende hulpvragen bij onze kliniek. Lees snel verder. Het bericht Chemische Peelings verscheen eerst op Kanskinclinic.
  • Verschil tussen IPL en Laser 17 januari 2024
    Er wordt door onze klanten wel eens gedacht: IPL is toch zo niet zo goed als een laser? Deze uitspraak kan je eigenlijk alleen toepassen bij ontharingsbehandelingen. Lees snel verder. Het bericht Verschil tussen IPL en Laser verscheen eerst op Kanskinclinic.