Hallo Herfst

By 28 september 2021maart 3rd, 2023Nieuws
Hallo Herfst Specials van Kan Skin Clinic met Vegan Detox Challenge

Hallo Herfst!

De zomer ligt nog maar net achter ons en we kijken met elkaar uit naar een mooie nazomer. Het is de periode waarin alles weer ‘in het normale ritme’ komt. Een nieuwe start in vele opzichten; de scholen zijn weer begonnen, net als de sportverenigingen. De periode om gezonde voeding en beweging meer prioriteit te geven. Net als de routine qua huidverzorging weer de aandacht te geven die het verdient. Een periode waar ik als huidtherapeut naar uit kijk!

Intensievere huidbehandelingen zoals peelings, microneedling, laserbehandelingen en Tixel stromen de agenda’s binnen. Huidverzorging wordt aangepast aan het nieuwe seizoen. En dat is nog niet alles! Deze maand starten we met de eerste Vegan Detox challenge! Ik heb er zin in, doe je mee?

‘Herfst-ritme’ voor je huid

Laten we bij het begin beginnen. De zomer heeft veel invloed op je huid bijvoorbeeld op de talgproductie, het ontwikkelen van pigmentvlekjes en zonneschade. In het najaar kan de huid wel wat hulp gebruiken om te herstellen van de warme zomerse dagen. Daarom is het goed om je huidverzorging hierop aan te passen. Reinigen, exfoliëren, hydrateren, voeden en blijven beschermen! Om je hierbij op weg te helpen hebben we een leuke najaar actie samengesteld. Resultaat gericht, effectief én ontspannend; een totaalpakket met Toskani huid-verzorgingsproducten gecombineerd met 3 behandelingen in de kliniek. Het productpakket wordt afgestemd op jouw huidbehoefte en hulpvraag, voor de behandelingen maak je een keuze uit pakket brons of zilver. Zo werken we samen aan een stralende huid! Klik hier om direct aan de slag te gaan.

Toskani producten
Een stralende huid van binnenuit

Nieuwsgierig, altijd in beweging en up-to-date van de nieuwste trends en technieken in de huidzorg. Achter de schermen bij KAN word gestudeerd en uitgeprobeerd. Ik ben dan ook trots om ScKIN Nutrition aan ons assortiment toe te voegen! Naast resultaatgerichte behandelingen en producten, nu ook optimale ondersteuning van binnenuit. ScKIN zit vol bouwstoffen, vitamines, mineralen, essentiële vetten, probiotica, immuunsysteem ondersteunende stoffen gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Volg ons om alles te weten te komen over Omega +, Collagen +, Super Greens +, Control +, Vitamin C + en het unieke Vegan Detox Program.

Vegan Detox challenge

Deze maand starten we met de eerste detox challenge. Slanker en fitter, meer energie, helderder van geest zijn slechts enkele voorbeelden van de resultaten die ikzelf behaald heb met het Vegan Detox Program. Na mijn persoonlijke succes met dit programma wil ik uiteraard ook jullie hiervan laten profiteren en ben ik getraind als Vegan Detox coach.

Eind september start de Detox challenge, een effectief programma om aan je huid en gezondheid te werken. Een 10 daags programma waarin je een stofwisselingswitch maakt. Je gaat veel eten, lekker bewegen en zweten! Extra leuk, je kunt dit programma ook samen met een ‘buddy’ volgen. Langdurig Vegan eten kan voor tekorten zorgen, maar tijdelijk Vegan eten juist voor meer energie! Wil je meer weten of je direct aanmelden? Dat kan hier.

Het najaar (herfst) is hét moment om behandelingen bij de huidtherapeut op te starten of weer te vervolgen.

Herfst behandeling

Wist je dat?

 • Het najaar (herfst) de perfecte tijd is om een laserbehandeling in te plannen? Laserbehandelingen; ze zijn snel en effectief. Neem afscheid van ongewenste haargroeistorende vaatjes en pigmentvlekjes. Een betere tijd voor laserbehandelingen is er niet! Waarom? We leggen het graag aan je uit.
 • Peelings en microneedling vanaf het najaar weer intensiever toegepast kunnen worden voor maximaal resultaat? Variërend van een milde oppervlakkige peeling, een medium diepe of diepe intensieve peeling. Wil je alles weten over gecombineerde en mono peelings van de merken Dermaquest en Toskani? Kijk dan snel hier.
 • Ken jij Tixel al? Tixel werkt met natuurlijke hitte om de huid strakker en steviger te maken. De resultaten van Tixel behandelingen zijn vergelijkbaar met die van CO2 lasers met als groot voordeel dat de Tixel veel minder pijnlijk is en de hersteltijd vele malen korter. Je leest er alles over op onze website.

Wil jij ook alles uit het najaar halen? Het KAN! Bel 035 – 622 43 59 of mail info@kanskinclinic.nl

Liefs Angela

KAN Skin Clinic laserontharing

RSS Kanskinclinic

 • Zeg vaarwel tegen ongewenst haar 1 mei 2024
  Heb je genoeg van het dagelijkse gedoe met scheren, harsen of epileren? Lees snel verder. Het bericht Zeg vaarwel tegen ongewenst haar verscheen eerst op Kanskinclinic.
 • Chemische Peelings 10 april 2024
  “Hoe krijg ik een stralende huid?” is een van de meest voorkomende hulpvragen bij onze kliniek. Lees snel verder. Het bericht Chemische Peelings verscheen eerst op Kanskinclinic.
 • Verschil tussen IPL en Laser 17 januari 2024
  Er wordt door onze klanten wel eens gedacht: IPL is toch zo niet zo goed als een laser? Deze uitspraak kan je eigenlijk alleen toepassen bij ontharingsbehandelingen. Lees snel verder. Het bericht Verschil tussen IPL en Laser verscheen eerst op Kanskinclinic.