Zomerse huidbehandelingen

By 12 juli 2022maart 3rd, 2023Nieuws
Huidbehandeling in de zomer

Zomer!

Zomerse huidbehandelingen: zodra het zonnetje begint te schijnen is een van de meest gestelde vragen: kan mijn behandeling wel doorgaan in de zomer? Jazeker! Wist je dat wij de meeste behandelingen gewoon kunnen uitvoeren in de zomer en dat het juist belangrijk is om de huid te (blijven) behandelen. Start met stralen! Het KAN óók in de zomer. Lees snel verder, we vertellen je graag welke huidverzorging en welke behandelingen goed samen gaan met mooi weer en ontdek onze zomerspecials en tips voor thuis.

Zon op je huid

Zonlicht heeft invloed de huid. Zon en warmte geven ons een fijn gevoel. Zonlicht is nodig om ons lichaam goed te laten werken, denk bijvoorbeeld aan vitamine D. Jammer genoeg heeft UV-licht ook een negatief effect op de huid, zonneallergie en verbranding bijvoorbeeld. Door veel UV-licht veroudert de huid sneller; de huid wordt stugger, dikker, is niet meer egaal van kleur en er ontstaan rimpels. Kortom; de huid kan juist in de zomer wel een beetje hulp gebruiken dus maak gebruik van onze zomerse huidbehandelingen!

Huidverzorging in de zomer

Smeren, smeren, smeren. Verantwoord van de zon genieten die je met een goede bescherming. Help roodheid en pigmentvlekken voorkomen en werk preventief op huidveroudering en vermindert de kans op huidkanker.

In veel producten zit tegenwoordig een zon-beschermingsfactor (=SPF), toch is deze vaak niet voldoende. Het is een marketingtrucje geworden om in alle dagcrèmes een SPF te verwerken zonder dat deze je huid ook voldoende beschermt.

Zorg altijd voor een crème met voldoende bescherming en het liefst met antioxidanten.

Je kan antioxidanten via je voeding binnen krijgen wat goed is voor meer dan alleen je huid, maar ook rechtstreeks op je huid aanbrengen. Je kan dan denken aan vitamine A, E , C, B3 en Niacinamide. Het is soms lastig om te kunnen vertrouwen op de juiste hoeveelheden werkzame stoffen, helemaal als je ze zonder advies van een expert koopt. Wij adviseren je graag en we hebben er een missie van gemaakt om voor iedereen een passend product te vinden!  Mijn persoonlijke favoriet is de Into Repair van Esthederm, maximale bescherming en tegelijkertijd mijn huidconditie optimaal houden.

Zomerse huidbehandelingen thuis

Pas je reinigingsroutine aan als je huid zomers (bijvoorbeeld na het zwemmen of door airco) wat droger aanvoelt na het reinigen. Gebruik in de ochtend deze tonic Toskani Hydrotonic1 voor een frisse start van de dag, zo zorg je er meteen voor dat de rest van je producten hun werk goed kunnen doen. Bewaar je reiniger met milde zuren zoals de Tebiskin Gly clean2 voor de avond.

Huidbehandeling in de zomer – alle mogelijkheden

Zomerse huidbehandelingen

Peeling in de zomer? Jazeker! 

Met speciaal geselecteerde peels kan de huid gewoon worden behandeld, vaak zonder schilfering. Afhankelijk van jouw huid en hulpvraag worden verschillende peels ingezet. Geschikt voor acne, pigment, rosacea en/of huidveroudering. Meer weten over een peeling in de zomer? Klik hier.

KAN behandelprogramma’s

Kan Behandelprogramma's

Dit zijn ontspannende gezichtsbehandelingen die worden afgestemd op ieder huidtype. Afhankelijk van jouw hulpvraag combineren we reinigen met bindweefselmassage, peels of maskers voor een stralende zomerlook.

Acnebehandeling

Acne behandeling

In de zomer wordt de huid wat dikker door de zon. Het voordeel is dat de roodheid dan vaak wat minder opvallend is, maar de dikkere huid zorgt juist voor meer talgophoping en ontstekingen. Tijdens de behandeling worden onzuiverheden verwijderd en voorkomen wij het verdikken dat de bovenste huidlaag. Zo krijg je een frisse huid en zal de kans op nieuwe  onzuiverheden verkleind worden.

Bindweefselmassage

Bindweefselmassage

Dit is de perfecte behandeling om in de zomer te ondergaan!  Een gladdere en stevigere huid met minder vet waar jij het wilt! Het resultaat begin je met enkele behandelingen al te zien.

Laserontharing

Laserontharing
Dankzij moderne laserapparatuur kan de behandeling aangepast worden aan vrijwel ieder huidtype. Spontaan het terras op, naar het zwembad of strand? Stel je eens voor, zonder gedoe van scheren, harsen, huidirritatie of ander gemak. Het KAN!
Klik hier en lees meer.

Huidbehandeling in de zomer – PRX-T33

Huidbehandeling in de zomerHuidbehandeling in de zomer

Kort geleden introduceerde wij de PRX-T33. Dé hit in naaldvrije huidverbetering! Na één behandeling ziet je huid er steviger en stralender uit. De behandeling kan het hele jaar door worden uitgevoerd. Als booster of in kuur vorm als anti-aging formule voor verbetering van de huidkwaliteit, verstrakking van de huid en vermindering van rimpels en huidverslapping. Hier ga jij, net als wij heel blij van worden! In de vorige nieuwsbrief lees je alle details of boek hier direct je afspraak. Wist je dat er na de behandeling geen hersteltijd is van je huid? Geen roodheid, schilfers maar juist direct een stralend gezicht. Wat ons betreft de ultieme voorbereiding voor de vakantiefoto’s!

Direct naar de zomerspecials

Huidbehandeling ná de zomer

Sommige behandelingen voeren we liever uit na de zomer. Bijvoorbeeld laserbehandelingen bij couperose en pigment. Hoe groter het verschil van het pigment met de rest van de huid, hoe mooier het resultaat. Wil jij couperose of pigment laten laseren? Gebruik de zomer als voorbereiding, met peelings en thuisproducten houden het pigment onder controle en zorgen voor een optimale huidconditie voor de laserbehandeling in het najaar.

Kom langs voor een huidanalyse leer van alles over je huid en huidverzorging en start met stralen!

KAN Skin Clinic laserontharing

RSS Kanskinclinic

  • Chemische Peelings 10 april 2024
    “Hoe krijg ik een stralende huid?” is een van de meest voorkomende hulpvragen bij onze kliniek. Lees snel verder. Het bericht Chemische Peelings verscheen eerst op Kanskinclinic.
  • Verschil tussen IPL en Laser 17 januari 2024
    Er wordt door onze klanten wel eens gedacht: IPL is toch zo niet zo goed als een laser? Deze uitspraak kan je eigenlijk alleen toepassen bij ontharingsbehandelingen. Lees snel verder. Het bericht Verschil tussen IPL en Laser verscheen eerst op Kanskinclinic.
  • Pigmentvlekjes en vaatjes 9 oktober 2023
    Een onderwerp dat veel mensen bezighoudt: huidproblemen zoals pigmentvlekjes en vaatjes. Lees snel verder. Het bericht Pigmentvlekjes en vaatjes verscheen eerst op Kanskinclinic.